Σήμερα με Βραζιλία για την 6άδα στο Παγκόσμιο οι Βετεράνοι Θεσσαλονίκης!

Στον αγώνα με την Αυστρία η ομάδα των Τσάβα – Χασόπουλου είχε τον έλεγχο εξ αρχής και με κορυφαίους τους Μητακίδη-Καρατζουλίδη πήρε τη μεγάλη νίκη. Δεκάλεπτα: 12-10, 26-16, 44-23, 56-42.

Οι πόντοι της ομάδας Βετεράνων Θεσσαονίκης: Ζωγράφος 6(1) Μητακίδης 22(2) Σταυριανός 9(2) Παπασαραφιανός 2 Κεραμίδας Καρατζουλίδης 10(1) Καλογιάννης Δαλέσης 6(1) Σωτηριάδης Παπαδόπουλος Κ. Ματάκος Φαρμάκης Κ.. Προπονητές: Τσάβας, Χασόπουλος Συνοδοί: Ζηκόπουλος, Πετράς.

Ο ΠΕΤΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ FIMBA

Σήμερα διεξήχθη η τακτική διεθνής διάσκεψη της FIMBA, όπου διεξήχθησαν και οι εκλογές για την Ευρωπαϊκή και την Αμερικανική Επιτροπή. Στην 5μελή Ευρωπαϊκή Επιτροπή της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας εκλέχθηκε και ο Πάρης Πετράς, η “ψυχή” της Ελληνικής ομάδας επί χρόνια και με σπουδαία προσφορά (θυμίζουμε την άψογη διοργάνωση του Παγκόσμιου Βετεράνων στη Θεσσαλονίκη), κάτι που θεωρείται πολύ σημαντικό καθώς αποτελεί αναγνώριση της δουλειάς που έχει κάνει για την προώθηση και ανάπτυξη του Maxibasketball, αλλά και της εξαιρετικής παρουσίας που έχει ο Σύνδεσμος Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Θεσσαλονίκης εδώ και 16 χρόνια στις διεθνείς διοργανώσεις της FIMBA.

Οι υπόλοιποι που εκλέχθηκαν είναι οι: Hans-Juergen Duchstein (Γερμανία) Giuseppe Ponzoni (Ιταλία) Valerka Sholokhova (Ρωσία) και Tonci Vanjak (Κροατία).

Επίσης ο κ.Πετράς δέχθηκε το αίτημα του Προέδρου της FIMBA Ruben Rodrigues Lamas για να μετέχει στην Τεχνική Επιτροπή της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top