“Όλα τα νόμιμα” ο Θέος για τις δηλώσεις Δρακόπουλου – VIDEO+PICS

Στα δικαστήρια φαίνεται πως θα συναντηθούν ο πρόεδρος του Γ.Σ. Ηρακλής Φώτης Θέος και ο χρηματοδότης της ΚΑΕ Ηρακλής Θόδωρος Δρακόπουλος, μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του τελευταίου στο περιθώριο του αγώνα Ολυμπιακός-Ηρακλής στο ΣΕΦ.

Στις προθέσεις του προέδρου του Γ.Σ. είναι να μην μείνουν αναπάντητες διά του νόμου οι δηλώσεις Δρακόπουλου και απ’ ότι αναφέρει το ρεπορτάζ του Basketplus.gr σκέφτεται να κάνει όλες τις νόμιμες ενέργειες που προβλέπονται για την υπεράσπιση και του ονόματος του και του κύρους του συλλόγου, όπως μηνύσεις κι αγωγές. Αυτό θα επιβεβαιωθεί τα επόμενα 24ώρα, εκτός απροόπτου.

Δυστυχώς οι δηλώσεις Δρακόπουλου έγιναν και πάλι σε “εκτός τόπου και χρόνου” σημείο, και δημιουργούν αρνητικό κλίμα, τη στιγμή που η ομάδα κάνει μεγάλη προσπάθεια παραμονής και έχει ενώπιον της πολύ κρίσιμους αγώνες, αρχής γενομένης με τη Λάρισα το Σάββατο και μετά εκτός έδρας στην Πάτρα, με τον Απόλλωνα!

Και βέβαια υπό το βάρος της πιθανής τιμωρίας για τη νέα απόφαση της ΕΕΑ με “βαρύ” κατηγορητήριο, το οποίο ο ίδιος μεν προσπαθεί να αποδομήσει, τονίζοντας ότι δεν υφίσταται παράπτωμα, αλλά νομικοί κύκλοι τονίζουν ότι δύσκολα θα γλυτώσει τη χειρότερη εξέλιξη! Η απόφαση του αθλητικού δικαστή αναμένεται την ερχόμενη εβδομάδα και μακάρι για τον Ηρακλή να διαψευστούν…

Θυμηθείτε τις δηλώσεις Δρακόπουλου στην ΕΡΤ και δείτε παρακάτω την απάντηση Θέου στο διαδίκτυο…

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top