Σκορδίλης: «Η καλύτερη στιγμή να επιστρέψω»-VIDEO

Όπως τόνισε ο διεθνής σέντερ, ήταν «η καλύτερη χρονική στιγμή» να επιστρέψει στον Γηραίο, ενώ παράλληλα στάθηκε και στο απαιτητικό πρόγραμμα των «κυανόλευκων», εάν προκριθούν στο FIBA Europe Cup: «Τα διπλά παιχνίδια, θα μας προσφέρουν καλύτερο αγωνιστικό ρυθμό».

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Αρχικά σχολίασε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στον Ηρακλή, ήρθα μικρός όλα αυτά τα χρόνια που πέρασαν αποκόμισα πολλές εμπειρίες.

Είναι κάτι που θέλω να το χρησιμοποιήσω ερχόμενος ξανά εδώ γιατί έχουμε πολλά παιδιά που είναι νέοι σε ηλικία τόσο Έλληνες όσο και ξένοι. Θέλω να βοηθήσω και εγώ από μεριάς μου όσο περισσότερο μπορώ να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για το γεγονός πως βρισκόταν σταθερά στο στόχαστρο του Ηρακλή και τους λόγους που επέστρεψε φέτος:

«Τα προηγούμενα χρόνια είχαν γίνει συζητήσεις, νομίζω ήταν η καλύτερη στιγμή για μένα να γυρίσω. Ήταν η καλύτερη επιλογή, την δεδομένη στιγμή τώρα νομίζω ότι κύλησαν όλα όπως έπρεπε για να γυρίσω και αυτό θα κρατήσω».

Όσον αφορά το Ιβανώφειο που έχει βρεθεί ως αντίπαλος αλλά και την παρουσία κόσμου μετά το «φρένο» του κορωνοϊού: 

«Σίγουρα είναι κάτι που έλειψε από την περυσινή ομάδα και αυτό είναι κάτι που φάνηκε από την πορεία της ομάδας. Νομίζω της έλειψε πολύ ο κόσμος. Τώρα με τον κορωνοϊό είναι ανέφικτο να γεμίσει το Ιβανώφειο, αλλά όσο ποσοστό κόσμου και αν υπάρχει, είμαι σίγουρος πως θα είναι ο έκτος παίκτης. Σίγουρα δίνει ώθηση, δηλαδή όταν έχεις πάντα τον κόσμο πίσω σου, παίζεις με περισσότερη αυτοπεποίθηση, με μεγαλύτερο δυναμισμό και σίγουρα είναι κάτι που κόβει και από τον αντίπαλο. Δηλαδή δεν έρχεται ο αντίπαλος με το ίδιο σκεπτικό, όταν έχει κόσμο ξέρουν όλοι πως είναι μια δύσκολη έδρα να έρθεις να κερδίσεις».

Για τις εγχώριες διοργανώσεις αλλά και το απαιτητικό πρόγραμμα του FIBA Europe Cup, εφόσον έρθει η πρόκριση:

«Κάποια από τα παιδιά που είναι στην ομάδα, έχουν εμπειρία θα βοηθήσουμε και τα υπόλοιπα παιδιά με τα ταξίδια. Όλα είναι κάπως ιδιαίτερα, λόγω της πανδημίας όσον αφορά τα ταξίδια, που θα είναι τα παιχνίδια ή αν θα είναι σε φούσκα ή όχι. Κάθε χώρα έχει διαφορετικά κριτήρια αυτή την στιγμή με τον κορωνοϊό. Νομίζω όμως ότι πρέπει να δούμε την θετική πλευρά με τα διπλά παιχνίδια, καθώς θα έχουμε καλύτερο αγωνιστικό ρυθμό, ενώ θα υπάρχει η ευκαιρία για περισσότερα αγωνιστικά λεπτά για όλους τους παίκτες».

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top