Σλαφτσάκης: «Αμφιβάλλω αν θα μας φτάσουν οι εντός έδρας νίκες»

Αναλυτικά ο φόργουορντ του Άρη δήλωσε μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ:

«Τι να ζητήσουμε από αυτό το παιχνίδι όταν έχουμε πει να παίξουμε άμυνα, να δείξουμε ότι θέλουμε περισσότερο και να δεχτούμε κάτω από 70 πόντους. Δεχτήκαμε πάνω από 100 πόντους, 15 τρίποντα, δώσαμε πολλά ριμπάουντ στον αντίπαλο. Δεν κάναμε αυτά που έπρεπε.
Δυστυχώς δεν έχουμε χρόνο να στεναχωρηθούμε, πρέπει να δούμε μόνο τα λάθη. Έχουμε μπροστά μας έναν τελικό, πιστεύω ότι γνωρίζουμε όλοι τι σημαίνει το επόμενο παιχνίδι για εμάς”
Για τα αμυντικά κενά: “Κατά μέσο όρο πρέπει να δεχόμαστε πάνω από 70 πόντους σε κάθε εκτός έδρας παιχνίδι. Βέβαια δεν είναι απόλυτο κριτήριο σύγκρισης καθώς έχουμε καινούριο προπονητή στα τελευταία ματς. Παρόλα αυτά προσπαθήσαμε να αλλάξουμε την φιλοσοφία μας, έχουμε πολλά κενά διαστήματα. Έχουμε και κάποια καλά σημεία για λίγα λεπτά και μετά ξανά black out. Πρέπει να βρούμε τον τρόπο να κάνουμε νίκες.”
Για τις νίκες που απαιτούνται: “Με βάσει τα γεγονότα, αμφιβάλλω αν θα μας φτάσουν οι εντός έδρας νίκες. Πρέπει να κερδίζουμε παντού και όχι να στοχεύουμε σε ματς. Η παραμονή θα κριθεί ψηλά φέτος».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top