Σόρτερ: «Ευχαριστώ τον Θεό που έζησα αυτή την ατμόσφαιρα»

«Ευχαριστώ τον Θεό για την ευκαιρία να παίξω και να ζήσω αυτήν την ατμόσφαιρα. Εκτελέσαμε πολύ καλά. Ήμασταν ανταγωνιστικοί για 40 λεπτά. Νιώθω ότι είναι μία νέα χρονιά η έναρξη του δεύτερου γύρου. Έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε».

Για τον κόσμο και τη νίκη: «Δεν γνωρίζω πολλά για την αντιπαλότητα του ντέρμπι. Ήθελα να κάνω το καλύτερο δυνατό για την ομάδα ώστε να μπούμε στο δεύτερο μισό της σεζόν με νίκη και με αυτήν την ατμόσφαιρα».

Για την διαφορά της εμφάνισής του σε σχέση με τον αγώνα με τον Ηρακλή: «Στο πρώτο ματς έπαιξα όντας 24 ώρες στην ομάδα, δεν ήξερα την ομάδα, τους συμπαίκτες μου, τα δυνατά τους σημεία ή τις αδυναμίες του. Τώρα είχα ολόκληρη εβδομάδα να προετοιμαστώ. Ήταν σημαντικό να καταλάβω τον προπονητή και το τι θέλει. Δεν με νοιάζει αν παίζω point guard ή shooting guard, ακόμη και στο “3”. Το θέμα είναι να βρίσκομαι στο γήπεδο και να βοηθάω».

Για τους αγώνες του ΠΑΟΚ στο Basketball Champions League: «Ανταγωνιζόμαστε με καλές ομάδες και έχουμε πιθανότητες να προκριθούμε αν και είμαστε λίγο πίσω. Είναι η πρώτη φορά που παίζω στη διοργάνωση και ανυπομονώ. Είναι σημαντική ευκαιρία και πρόκληση για μένα αφού είναι μία σημαντική διοργάνωση».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top