ΣΟΥΠΕΡ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Πέντε Διαρκείας για τον Άρη! Πώς θα τα κερδίσετε…

Το BasketPlus.Gr και η ΚΑΕ Άρης σας δίνουν τη δυνατότητα, σε πέντε από εσάς, να κερδίσετε από ένα Εισιτήριο Διαρκείας για τη νέα χρονιά που έρχεται ολοταχώς! 

Είναι μια χρονιά που ο Άρης έχει την ανάγκη στήριξης από τον κόσμο του και αυτό θα γίνει με μαζική αγορά εισιτηρίων Διαρκείας για να έχει και φέτος τον 6ο παίκτη η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη.

Το BasketPlus.Gr δίνει την ευκαιρία σε πέντε φίλους/φίλες να δουν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδας μέσω αυτού του διαγωνισμού για όλο το πρωτάθλημα, πλην της πρεμιέρας με τον ΠΑΟ, όπου εκ των πραγμάτων δεν προλαβαίνουμε την τυπική διαδικασία για τους νικητές (κλήρωση, ταυτοποίηση, αποστολή στοιχείων στην ΚΑΕ κλπ).  

Πώς θα κερδίσετε;

  1. Κάντε κοινοποίηση αυτό το άρθρο για τον διαγωνισμό στο προφίλ σας στο Facebook και TAG τρεις (3) φίλους σας!  
  2. Κάντε LIKE στην σελίδα του BasketPlus.Gr στο Facebook και στο Instagram. 

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι από ηλικίας 18 ετών και άνω. Ο διαγωνισμός λήγει την 10η Οκτωβρίου 2021, ημέρα Κυριακή, και η κλήρωση θα γίνει τη Δευτέρα 11 Οκτωβρίου. Οι νικητές θα ενημερωθούν με μήνυμα στο Facebook τους και εκεί να παρέχουν πλήρες ονοματεπωνυμο, ΑΜΚΑ, ΑΔΤ, πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης. Το BasketPlus.Gr έχει το δικαίωμα μεταβολής των όρων του διαγωνισμού με πρότερη έγκαιρη ενημέρωση του κοινού.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top