Σούπερ Καπ, αλλά για το πρωτάθλημα… ουδέν νεότερο

Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Προμηθέας και Περιστέρι θα λάβουν μέρος στη διοργάνωση που θα διεξαχθεί 24-25 Σεπτεμβρίου. Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον Προμηθέα και η ΑΕΚ το Περιστέρι στα ημιτελικά.

Σε ό,τι αφορά στο νέο πρωτάθλημα και το με πόσες ομάδες θα διεξαχθεί… ουδέν νεότερο. Η κυβέρνηση δεν έχει περάσει ακόμη την τροπολογία που έχει ζητήσει ο ΕΣΑΚΕ για να του εκχωρηθεί η δυνατότητα αδειοδότησης των ΚΑΕ με βάση τα αυστηρά κριτήρια που έχουν τεθεί και έτσι υπάρχει νέα παράταση. Για την ώρα το πλάνο προβλέπει πρωτάθλημα με 13 ομάδες, αλλά υπάρχουν ΚΑΕ που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα και δεν έχουν αρχίσει καν τη στελέχωση ομάδας (Άρης, Πανιώνιος).

«Πονοκέφαλος» με τη χορηγία

Ένας επιπλέον μεγάλος πονοκέφαλος για τη Λίγκα είναι πως η ΕΚΟ, βασική χορηγός την περασμένη σεζόν, αποφάσισε να μην συνεχίσει με την χορηγία ύψους 1 εκατ. ευρώ που έδινε την περασμένη σεζόν και πρότεινε άλλη μορφή συνεργασίας που δεν μπορεί να αποφέρει πάνω από 300.000 ευρώ. Έτσι ο ΕΣΑΚΕ είναι σε αναζήτηση κεντρικού χορηγού σε ένα δυσχερές οικονομικό περιβάλλον λόγω και του κορωνοϊού, τη στιγμή που και το θέμα των τηλεοπτικών είναι στον αέρα.

Πηγή; sport-fm.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top