Στα σκαριά ντοκιμαντέρ για Κόμπι Μπράιαντ και «Μάτζικ» Τζόνσον!

 Ο θρύλος του ΝΒΑ και μέλος του Hall Of Fame εμφανίζεται στο ντοκιμαντέρ για τους Σικάγο Μπουλς και τον Μάικλ Τζόρνταν, αλλά όπως είπε ο ίδιος ο «Μάτζικ» Τζόνσον στο «Entertainment Tonight» βρίσκεται ήδη στα σκαριά δύο ακόμη ντοκιμαντέρ. Ένα για τον αείμνηστο Κόμπι Μπράιαντ και ένα ακόμη για τον ίδιο τον Τζόνσον.

«Το Last Dance μας έδωσε κάτι. Είμαστε όλοι φίλοι των σπορ και μας αρέσει να τα παρακολουθούμε. Είναι κάτι το πολύ όμορφο. Ο Τζόρνταν είχε πολλά στους ώμους του, αλλά του άρεσε η πίεση. Να είναι πρεσβευτής του ΝΒΑ. Κάτι που άρεσε και σε εμένα. Είχαμε καταλάβει και ξέραμε τους ρόλους μας. Όχι μόνο ως Μπουλς και Λέικερς, αλλά γενικά ως λίγκα. Γι’ αυτό και είμαστε καλοί φίλοι. Ξέραμε ότι θέλαμε να είμαστε κάτι παραπάνω από μπασκετμπολίστες» σχολίασε αρχικά ο «Μάτζικ» για το «Last Dance» και συνέχισε για τα δύο επόμενα επεισόδια: «Θα είναι υπέροχα για όλους μας που αγαπάμε τον Μάικλ και τον Κόμπι. Θα δούμε την σχέση που είχαν, όπως επίσης και τον Κόμπι για μια τελευταία φορά».

Παράλληλα προχώρησε και σε μια αποκάλυψη: «Μετά το Last Dance θα δούμε και το ντοκιμαντέρ για τον Κόμπι. Ήταν πολύ έξυπνος και είχε αφήσει κάμερα και συνεργείο να τον ακολουθούν παντού. Θα δούμε πολλά πράγματα που δεν ξέραμε από τον Κόμπι και την καθημερινότητά του. Πολλά παρασκήνια. Και πολλές στιγμές με την οικογένειά του», ενώ σε ερώτηση για τον ίδιο, ανέφερε: «Ναι θα γίνει και ένα ντοκιμαντέρ για μένα αλλά μετά από αυτό του Κόμπι».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top