Στην τελική ευθεία για το πιστοποιητικό ο Άρης

Στην τελική ευθεία για την κατάθεση ενός πλήρους φακέλου για τη συμμετοχή της ομάδας στο ερχόμενο πρωτάθλημα είναι η ΚΑΕ Άρης.

Στη δεδομένη χρονική στιγμή, γίνεται προσπάθεια για να συγκεντρωθούν τα χρήματα που απαιτούνται για το άνοιγμα και την κατάθεση της δεύτερης εγγυητικής που αποφάσισαν οι ΚΑΕ και ο ΕΣΑΚΕ. Σε μία απόφαση χωρίς καμία λογική, αφού βρισκόμαστε εν μέσω πανδημίας, με τα γήπεδα κλειστά και χωρίς αγώνες εδώ και καιρό για τις περισσότερες ομάδες, οι ΚΑΕ πρέπει να καταθέσουν και δεύτερη εγγυητική ύψους 80.000 ευρώ, πλην της υπάρχουσας των 60.000…

Η ΚΑΕ έχε διευθετήσει τα υπόλοιπα θέματα που είναι απαραίτητα για την αδειοδότηση της ομάδας και θέλει να ανοίξει την έξτρα εγγυητική των 80.000 ευρώ το συντομότερο δυνατό. Η προθεσμία λήγει την προσεχή Τρίτη 15 Ιουνίου, όμως είναι πολύ πιθανό να δοθεί μία έστω και άτυπη παράταση. Αφενός επειδή οι ομάδες που θα ανέβουν από την Α2 πιθανότατα θα πάρουν διορία έως τις 15/7, αφετέρου διότι αρκετές ΚΑΕ δεν έχουν ακόμα πλήρεις φακέλους.

Στον Άρη θέλουν να είναι έτοιμοι εντός προθεσμιών και η προσπάθεια για να εξασφαλιστεί η εγγυητική κορυφώνεται, ώστε η ομάδα να επικεντρωθεί στην άρση των ban και το ξεκίνημα του αγωνιστικού σχεδιασμού, με το θέμα προπονητή ως πρώτη προτεραιότητα.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top