Συγκλονίζει το αντίο του Γιώργου Πεγιά στον Πολύγυρο! Όλη η επιστολή…

Συγκεκριμένα, και μετά το αρχικό ξεκίνημα με 2 νίκες, ο ΑΟΠ μετράει 1 νίκη σε 8 αγωνιστικές, με αποτέλεσμα το ως τώρα ρεκόρ του 3-7 να τον φέρνει συγκάτοικο στην προτελευταία θέση με τους Πιερικό Αρχέλαο και ΧΑΝΘ. Η συνεργασία λύεται και στα τμήματα ακαδημιών που προπονούσαν (μίνι, κορασίδες, παιδικό).

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο ΑΟΠ τους ευχαριστεί για την πολυετή προσφορά τους στο σύλλογο. Η εκτίμηση του συλλόγου στο πρόσωπο τους και στη δουλειά τους υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει. Τους ευχόμαστε τα επόμενα τους βήματα να χαρακτηριστούν μόνο από επιτυχίες».

 

ΤΟ “ΑΝΤΙΟ” ΤΟΥ ΠΕΓΙΑ

 

O Γιώργος Πεγιάς ζήτησε απο τον ΑΟΠ να γράψει ένα κείμενο το οποίο απευθύνεται σε διοικηση , παίχτες, αθλητες, φίλους της ομάδας…….το δημοσιεύουμε αυτούσιο όπως δημοσιεύθηκε στην σελίδα του Πολυγύρου:

 

”Από σήμερα δεν ανήκω πλέον στον ΑΟΠ..από σήμερα ανήκω ξανά μόνο στο μπάσκετ..όμως τπτ δεν είναι πλέον ίδιο..η μπασκετική μου οικογένεια μεγάλωσε κατά πολύ!!!
3 χρόνια γεμάτα στιγμές..εντός κ εκτός των 4ων γραμμών…
• 1 πρωτάθλημα Χαλκιδικής (αήττητο)
• 1 πρωτάθλημα Γ εθνικής (ζώντας το όνειρο με 3 ήττες)
• 1 παραμονή στη Β εθνική (παίζοντας μάλιστα με κλειστό γήπεδο επί 3 μήνες)
• Ένα παιδικοεφηβικό τμήμα(φαμίλια) που πρωταγωνιστεί κάθε χρόνο όπου κ αν αγωνίζεται
• Αλλά και τόσα παιδιά να γεμίζουν καθημερινά το γήπεδο με όρεξη κ επιθυμία για μπάσκετ.

Οι σύλλογοι είναι υπεράνω προσώπων..κ αυτό γιατί ο ρόλος τους είναι να υπηρετούν την κοινωνία.
Δεν έχει σημασία που δε θα μαι πλέον εκεί φίλοι μου..σημασία έχει να συνεχίσει ο ΑΟΠ να ενώνει παιδικές ψυχές..να συνεχίσει να υπηρετεί τη δική του μικρή κοινωνία…για να έχουν τα ΥΠΕΡΟΧΑ παιδιά του διαθέσιμο το ιδανικότερο πεδίο εξέλιξης της προσωπικότητας τους…ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ!

Δεν έχει σημασία που δε θα μαι πλέον εκεί φίλοι μου..σημασία έχει να συνεχίσει ο ΑΟΠ να παλεύει κάθε Κυριακή στο γήπεδο..για να δείχνει στα ΥΠΕΡΟΧΑ παιδιά του τον τρόπο να μάχονται κ να μην εγκαταλείπουν.

Δεν έχει σημασία που δε θα μια πλέον εκεί φίλοι μου…γιατί νοερά θα είμαστε πάντα μαζί…MEMORIES …NEVER DIE!!!

 

Υγ Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του ΑΟΠ που με εμπιστεύτηκε κ μου έδωσε την ευκαιρία αλλά κ εκείνους που με πρότειναν να αναλάβω πριν 4 χρόνια.
Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους εκείνους που με βοήθησαν όλα αυτά τα χρόνια καθώς και σε όλους τους αθλητές που πάλεψαν μαζί μου για την ΟΜΑΔΑ.
Υγ2 KEEP BASKETING”

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top