Συγνώμη κ. Λασκαρη είμαστε a little bit… αυνάνες!!!

Να ζητήσω εκ των προτέρων συγνώμη γιατί το συγκεκριμένο άρθρο, γιατί περίμενα να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Βασίλη Καββαδά για να το αναρτήσω. Κοινώς την είχα στημένη στους «γκρινιάρηδες του πληκτρολογίου» όπως εύστοχα τους βάφτισε ένας φίλος.

Και πάμε στο… ψητό!

Και τον Βασίλη Καββαδά; Ενισχύεται και ο ελληνικός κορμός, προϋπόθεση απαραίτητη, για να ανέβει η ομάδα επίπεδο; Μήπως ο Δημήτρης Πρίφτης είχε συγκεκριμένο πλάνο ανοικοδόμησης μια ομάδας που έχει στόχο να πρωταγωνιστεί σε Ελλάδα και Ευρώπη;

Στον Άρη δεν γίνονται αυτά… Λάθος και παραπληροφόρηση θα μου απαντούσαν, οι «γκρινιάρηδες του πληκτρολογίου». Και όταν δεν θα μπορούσαν να «διαψεύδουν» θα προσπαθούσαν να μειώσουν τον αθλητή. Αλλα δεν μπορούν να κάνουν πολλά γιατί είναι παικτάρα. Ανοίγω παρένθεση, βάζω στοίχημα σε όποιον θέλει, ότι ο Βασίλης Καββαδάς θα μείνει πολλά χρόνια στον Άρη. Θα δέσει με την ομάδα, τον κόσμο και δεν θα φύγει ποτέ. Υπογράφηκε διετές συμβόλαιο γιατί, κάποτε, ο διεθνής σέντερ πρέπει να πάρει τα χρήματα που αξίζει. Και το καλοκαίρι του 2018 θα δείτε τι αξίζει ο παίκτης.

Περνάει το Σαββατοκύριακο, με ηρεμία και απο Δεύτερα, γκρίνια… ξανά!

Πολλοί δεν έχουν καταλάβει o Νίκος Λάσκαρης πέρα από μια ισχυρή ομάδα «κτίζει» και νέους αρειανούς παράγοντες. Απαραίτητο για το επόμενο βήμα. Νέοι, άφθαρτοί, παράγοντες με καλή εκπαίδευση και εξειδίκευση στο αντικείμενο. Όπως διαβάσατε στις επίσημες ανακοινώσεις της ΚΑΕ Άρης, ο Μάνος Λάσκαρης ακολουθεί κατά πόδας τον αδερφό του και είχε ενεργό μέρος στις συμφωνίες με Δημήτρη Πρίφτη και Βασίλη Καββαδά. Φαίνεται ότι προορίζεται για να πάρει τα ηνία της ΚΑΕ Άρης. Χρειάζεται κατάλληλη εκπαίδευση, πρώτα από όλα, για αυτό και έχει μετακομίσει προσωρινά στην Αθήνα για να είναι παρών σε όλες τις συζητήσεις- διαπραγματεύσεις. Από την εποχή των Γιάννηδων ο μπασκετικός Άρης είχε να «δημιουργήσει» παράγοντες. Χωρίς να παραγνωρίζουμε ότι το «παραγοντικό λάθος» επί εποχής Γιάννη το πλήρωνε η ΚΑΕ Άρης, τώρα το πληρώνει ο Νίκος Λάσκαρης. Γιατί λάθη θα γίνουν. Είναι αδύνατο να μην γίνουν. Ωστόσο με καλή εκπαίδευση ο Μανος Λασκαρης θα μπορέσει να αντεπεξέλθει.

Δηλαδή είναι μ… ο ιδιοκτήτης της «διπλανής» ποδοσφαιρικής ομάδας που έχει στα πόδια του τον γιο πρώην προέδρου ομοσπονδίας. Όλοι έφυγαν η κ. Κοντζάρεβα (υπεύθυνη των οικονομικών) και αυτός, σταθεροί. Γιατί, άσχετα με τις δυνατότητες του και ότι πιστεύουμε, επιλέχθηκε και προορίζεται για αυριανός παράγοντας της ομάδας.

ΥΓ. Άλλος ένας Αθηναίος δικηγόρος στην «εξίσωση». Καινούργιος και ιδιαίτερα δραστήριος. Ωχ! Τι έχουμε να ακούσουμε;

ΥΓ 02. Για τις μεταγραφές είναι αποκλειστικά υπεύθυνος ο Δημήτρης Πρίφτης. Οι «γκρινιάρηδες του πληκτρολογίου» θα έχουν κάτι να του προσάψουν μετά τις δύο πρώτες ανακοινώσεις. Συμβουλή, κάντε το γρήγορα γιατί τα πολύ καλύτερα, έρχονται.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top