Συνεχίζει στον Μακεδονικό ο Γεροφώτης

Η διοίκηση του Μακεδονικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον προπονητή Δημήτρη Γεροφώτη!

Ο coach Γεροφώτης διατηρεί τα κλειδιά της ομάδας μπάσκετ ανδρών και η ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών αποτελεί τον πρωταρχικό πυλώνα για τον σχεδιασμό και την προετοιμασία της σεζόν 2022/23 που ξεδιπλώνεται μπροστά μας.

Ο 47χρονος τεχνικός «ντύθηκε» για πρώτη φορά στα πράσινα το καλοκαίρι του 2019, οδηγώντας τον Μακεδονικό στην κατάκτηση του πρωταθλήματος του 4ου ομίλου της Γ Εθνικής. Την επόμενη σεζόν, ξεκίνησε με 2/3 νίκες στη Β’ Εθνική, πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Προσωπικοί λόγοι τον έθεσαν εκτός δράσης για την επόμενη σεζόν, αν και ο ίδιος αποτέλεσε υποστηρικτικό κρίκο στα παρασκήνιο για την ομάδα μας, η οποία καθοδηγούταν με ιδιαίτερη επιτυχία από τον Σάββα Ντολόπουλο. Τον Απρίλη του 2022, ανέλαβε ξανά τα ηνία των «πρασίνων» – που άφησαν υποσχέσεις στο περυσινό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής – και η νέα σεζόν του ανήκει εξ ολοκλήρου, για να δουλέψει με τους αθλητές του συλλόγου και να διεκδικήσει ξανά επιτυχίες στα παρκέ!

Η διοίκηση του συλλόγου εύχεται στον Δημήτρη Γεροφώτη υγιή και επιτυχημένη σεζόν με την ομάδα μας!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top