Τα εισιτήρια για το ματς της χρονιάς!

Η ανακοίνωση:

Το Σάββατο η ομάδα μας δίνει ένα πολύ σημαντικό αγώνα, το αποτέλεσμα του οποίου θα κρίνει τον πρωταθλητή της Α2. Η προσμονή και η αγωνία όλης της Κύμης για το συγκεκριμένο ματς ξεπερνά κάθε φαντασία και όπως φαίνεται από τις μέχρι τώρα ενδείξεις το κλειστό Γυμναστήριο «Νίκος Μαρίνος» θα είναι κατάμεστο.

Η στήριξη του φίλαθλου κόσμου της Κύμης προς την ομάδα μας είναι πραγματικά συγκινητική και οφείλουμε να σας πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ. Για την αποφυγή όμως της ταλαιπωρίας των φιλάθλων την ημέρα του αγώνα και για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις πρέπει να θέσουμε κάποιους κανόνες. Αρχικά, παρακαλούμε όλους τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας να βρίσκονται στο γήπεδο μία ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης (15:00) για να μπουν πρώτοι στην εξέδρα και να κάτσουν στις θέσεις τους. Στην συνέχεια, στις 15:15 θα αρχίσει η διάθεση των υπολοίπων εισιτήριων και θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας με βάση την ώρα προσέλευσης.

Σας ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση και ευχόμαστε το Σάββατο το απόγευμα να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την άνοδο μας στην Α1!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top