Πρώτος στόχος του αθλητή και διακαής πόθος, είναι μια θέση στο ΝΒΑ. Με την λήξη των υποχρεώσεων του με την ομάδα του Άρη, αφού ξεκουραστεί για κάποιο διάστημα θα πάρει μέρος σε «σαμερ λιγκ» ομάδων του ΝΒΑ. Αυτό είναι το όνειρο του και αυτό θέλει να διεκδικήσει.
Μόνο και εφόσον δεν βρει το συμβόλαιο που θέλει στο ΝΒΑ, θα εξετάσει προτάσεις από ευρωπαϊκές ομάδες. Και όταν φτάσει σε αυτή την φάση, θα δώσει προτεραιότητα στις ομάδες που θα του δίνουν «πρωταγωνιστική» θέση. Όπως και το περασμένο καλοκαίρι επέλεξε την ομάδα που του έδινε καλύτερο αγωνιστικό ρόλο και όχι τα περισσότερα χρήματα.
Ο Άρης είναι η ΠΡΩΤΗ ευρωπαϊκή ομάδα που θα συζητήσει γιατί ξέρει ότι θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Και όχι μόνο για αυτό. Γνωρίζει καλά τον προπονητή και τον εμπιστεύεται. Γιατί είναι μια ομάδα που ανεβαίνει επίπεδο και θέλει να βάλει και αυτός ένα «λιθαράκι» στο κτίσιμο της επιτυχίας. «Αυτό θα είναι το εισιτήριο του» όπως πιστεύει, για την συμμετοχή στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου.
Τέλος του αρέσει το περιβάλλον της ομάδας, έχει δεθεί συναισθηματικά με αρκετούς οπότε τη νέα αγωνιστική χρονιά, εφόσον δεν πετύχει το όνειρο του να παίξει στο ΝΒΑ, ο Άρης συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες.
ΥΓ. Εαν ο Οκάρο Γουάιτ ανανεώσει το συμβόλαιο του με τον Άρη, θα πάρει περισσότερα από 250.000 ευρώ.
