Τακιανός: «Υψηλότερο κίνητρο και δυναμικό ο Άρης, δεν έχουμε λύσεις»

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός των Θεσσαλών: 

 

«Συγχαρητήρια στην ομάδα του Άρη, καλή συνέχεια και καλή δύναμη στην πορεία μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Για εμάς ήταν ένα παιχνίδι που είχε τις ίδιες δυσκολίες με τα υπόλοιπα που έχουμε δώσει. Απέναντι σε έναν αντίπαλο με σαφώς υψηλότερο κίνητρο και με παίκτες που του έλειπαν από το προηγούμενο παιχνίδι, άρα υπήρχε και υψηλότερη δυναμικότητα.Αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε και έχουμε υποσχεθεί στους εαυτούς μας είναι να ολοκληρώσουμε το πρωτάθλημα με αξιοπρέπεια και να υπάρξει μία παρακαταθήκη για την επόμενη σεζόν.

 
 
Για να μπορέσουμε να επαναφέρουμε την ομάδα των Τρικάλων εκεί που πρέπει. Δεχθήκαμε πολλά καλάθια μέσα στο καλάθι και όπως γίνεται συνήθως κατέρρευσαν οι δυνάμεις μας στο τρίτο δεκάλεπτο. Το ίδιο θα συμβεί και στα τρία επόμενα παιχνίδια, θα προσπαθήσουμε να το αντιμετωπίσουμε και να λήξουμε ομαλά την σεζόν».Νωρίτερα ο Φώτης Τακιανός μίλησε και στην κάμερα της ΕΡΤ τονίζοντας: Για το δύσκολο έργο των Τρικάλων:«Δεν θα το χαρακτήριζα μαρτύριο. Είναι μια δεδομένη κατάσταση την οποία προσπαθούμε να την φέρουμε εις πέρας. Έχουμε μεγάλες ελλείψεις σε δυναμικό και ψυχολογία. Είναι κάτι δεδομένο και δεν εμφανίζεται από αγωνιστική σε αγωνιστική. Προσπαθούμε κάθε εβδομάδα να μικραίνουμε το χάσμα. Όπως είδατε και εσείς, είναι κάτι πολύ δύσκολο. Δεν έχουμε λύσεις.
 
 
Απλά προσπαθούμε με κίνητρο τον εγωισμό και την υπερηφάνειά μας για να τελειώσει με σεβασμό και αξιοπρέπεια το πρωτάθλημα».Για τα προβλήματα τραυματισμών:«Προέκυψε στην διάρκεια του παιχνιδιού ένα πρόβλημα με τον Τάλτον στην μέση. Έχουμε εδώ και καιρό το πρόβλημα του Τέγιτς που δεν έχει συνέλθει ακόμα από ένα βαρύ διάστρεμμα. Αυτά είναι κάποια προβλήματα που προσπαθήσαμε να αντιμετωπίσουμε. Σήμερα δώσαμε χρόνο σε νεαρούς αθλητές για να δοκιμαστούν σε πραγματικές συνθήκες γιατί δουλεύουν καθημερινά σκληρά».

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top