«Τελικός» με Σλοβενία για την Εθνική Γυναικών

Ο Θάνος Νίκλας, ένας εκ των συνεργατών του Βασίλη Μασλαρινού στον πάγκο της Εθνικής, αποκρυπτογραφεί τη σημερινή αντίπαλο αναλύοντας τα δυνατά της σημεία.

«Παίζουμε απέναντι μια εξαιρετική ομάδα και κατά τη γνώμη μου είναι πιο ποιοτική του ομίλου μας. Θεωρώ ότι το πρώτο παιχνίδι που παίξαμε στη Σλοβενία αποτελεί ένα καλό οδηγό για μας. Κάναμε μια καλή εμφάνιση και μπορούσαμε να διεκδικήσουμε και παραπάνω πράγματα. Θέλω και πιστεύω με τον εγωισμό μας και με οδηγό την εμφάνιση στο γηπεδό τους θα βγάλουμε τα καλά μας στοιχεία εδώ στο Ηράκλειο και θα πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε.

Η Σλοβενία είναι διαφορετική σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι, καθώς θα έχει στη σύνθεσή της δύο ψηλές τις οποίες εμείς δεν αντιμετωπίσαμε τον περασμένο Νοέμβριο, τη Λίσεκ και την Έβανς. Από την άλλη και αυτή έχει μια απώλεια στο βασικό της  πλέι μέικερ, την Μπάριτς, παραμένει όμως μια ποιοτική ομάδα με πάρα πολλά κεντρικά πικ εν ρολ. Αυτή τη στιγμή με την προσθήκη των δύο ψηλών έχει αποκτήσει και παιχνίδι μέσα στο καλάθι. Σημαντικό για μας είναι να της κόψουμε το τρανζίσιον που είναι πάρα πολύ καλή και τα κεντρικά της πικ εν ρολ. Είναι μια ομάδα που από τις μικρές εθνικές και με τον ίδιο προπονητή έχει αποκτήσει ομοιογένεια και διαθέτει αθλήτριες που αγωνίζονται στα κορυφαία πρωταθλήματα του κόσμου. Η Σλοβενία τα τελευταία χρόνια είναι μια ανερχόμενη δύναμη».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top