Η ΤΑΠΑ:

Η νέα ΕΚΠΟΜΠΗ είναι ΕΔΩ! Συντονιστείτε στο κανάλι μας στο YOUTUBE! 

Τέλος από την ΑΕΚ, πάει Περιστέρι ο Ξανθόπουλος

Ο έμπειρος γκαρντ μετά από δύο χρόνια και τρεις τίτλους αποτελεί παρελθόν από την Ένωση και ετοιμάζεται να υπογράψει στο Περιστέρι. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ:

«Δύο χρόνια περάσαμε μαζί, αλλά μας φάνηκε σαν… αιώνας.

Ήταν τέτοιο το ταπεραμέντο του και τέτοια η λεβεντοσύνη του, που άφησε βαρύ το αποτύπωμά του στη κοινή μας διαδρομή. Ήταν μία διαδρομή γεμάτη. Γεμάτη από συναισθήματα. Γεμάτη από εικόνες. Γεμάτη από τρόπαια.

Τρεις τίτλοι: Ένας παγκόσμιος, ένας ευρωπαϊκός και ένας ελληνικός, φέρουν και τη δική του ανεξίτηλη υπογραφή στην Ιστορία του ενδοξότερου συλλόγου Καλαθοσφαίρισης της χώρας.

Ο Βασίλης Ξανθόπουλος δεν θα συνεχίσει στη «Βασίλισσα», αλλά η Οικογένεια της ΑΕΚ BC τον θεωρεί στο εξής παντοτινό μέλος της. Η ιδιοσυγκρασία του τον καθιστά άξιο πρεσβευτή των αρχών και των ιδεών της, ανεξάρτητα από τις επόμενες επιλογές του.

Η Οικογένεια της ΑΕΚ BC εύχεται στο Βασίλη ό,τι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας του».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ