Το προπονητικό τιμ δεν ήταν ικανοποιημένο από τις εμφανίσεις και την απόδοση του παίκτη, για αυτό άλλωστε και εισηγήθηκε την έλευση του Ομάρ Προύιτ στην ομάδα, ενώ και ο παίκτης δεν ήταν ευχαριστημένος (φαινόταν, άλλωστε!) με τον χρόνο συμμετοχής αλλά και με τα τελευταία οικονομικά πρόβληματα.
Δεν αποκλείεται η αποχώρηση του Γουίβερ να φέρει ακόμα μία προσθήκη στην ομάδα, αν και εφόσον αυτό χρειαστεί, ωστόσο κάτι τέτοιο θα ξεκαθαρίσει μέσα στο επόμενο διάστημα. Αυτή θα είναι για τη θέση του σέντερ, καθώς ο Μάρας είναι πιο πολύ “4άρι” με σουτ και ο Γιαννάκης θέλει και έναν αθλητικό ψηλό, που να μπορεί να παίξει “πάνω απ’ τη στεφάνη”.
Τέλος, αναφορικά με την παρουσία του 31χρονου παίκτη στους «κιτρινόμαυρους», σε 10 συμμετοχές στην Stoiximan.gr Basket League είχε Μ.Ο 4 πόντους και 1,7 ασσίστ., ενώ για το Basketball Champions League αγωνίστηκε 9 φορές έχοντας 4,8 πόντους ανά παιχνίδι και 1,4 ασσίστ.
