Τέλος ο Ντίνος Καλαμπάκος από το Μεσολόγγι!

Μοιάζει απίστευτο αλλά έγινε κι αυτό! Ο Χαρίλαος Τρικούπης Μεσολογγίου ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον Ντίνο Καλαμπάκο, μετά το κακό ξεκίνημα της ομάδας, που ξεκίνησε φέτος με φιλοδοξία να επιστρέψει στην Α1, απ’ την οποία “έπεσε” φέτος.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

“Eίμαστε στην ιδιαίτερα δύσκολη και δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε την από κοινού λύση της συνεργασίας μας με τον Ντίνο Καλαμπάκο. Είναι μία απόφαση, η οποία δεν είναι εύκολη για καμία από τις δύο πλευρές και την οποία δεν φανταζόμασταν ποτέ ότι θα κληθούμε να πάρουμε. Τόσο ο coach όσο και η διοίκηση, ελπίζουμε αυτή η κίνηση να αποτελέσει το “σοκ” που χρειάζεται η ομάδα για να αλλάξει την αγωνιστική της εικόνα και να διεκδικήσει μέχρι το τέλος της περιόδου ό,τι της αναλογεί.
Είναι αδύνατο να περιγραφεί σε μία άχαρη ανακοίνωση, η προσφορά του coach στην ομάδα όλα αυτά τα χρόνια και το δέσιμό του με την πόλη και τον κόσμο της. Οι δρόμοι μας μπορεί να χωρίζουν εδώ αλλά είμαστε σίγουροι ότι στο μέλλον θα ξανασυναντηθούν.
Ευχόμαστε από καρδιάς καλή επιτυχία στη συνέχεια.
Μαζί με τον coach, αποχωρεί από την ομάδα ο βοηθός του Σπύρος Δεράος, ενώ χρέη προπονητή θα αναλάβει ο Ηλίας Μούτσιος.”.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top