Τέρνερ: «Είμαι χαρούμενος που πήρα το τελευταίο σουτ, αλλά η νίκη είναι όλης της ομάδας»

Ο Αμερικανός forward του ΠΑΟΚ μίλησε μετά το τέλος του αγώνα για το μεγάλο σουτ του, αλλά και συνολικά για το παιχνίδι:

«Παίζω εδώ και πολλά χρόνια και έχω πάρει αρκετά τέτοια σουτ. Είναι κάτι σαν ρουτίνα για μένα, επειδή είμαι συνηθισμένος σε τέτοιες καταστάσεις, αλλά ένιωσα ενθουσιασμό. Είμαι ευγνώμων που ήμουν στη σωστή θέση στο play και πήρα το σουτ. Θέλαμε να πάρουμε αυτό το παιχνίδι, το θέλαμε και για τον προπονητή μας. Παίξαμε σκληρά, έκαναν την ανατροπή, αλλά παλέψαμε και πήραμε το ματς. Είμαι χαρούμενος που πήρα το τελευταίο σουτ, αλλά η νίκη όλης της ομάδας».

Για το αν παίζει μπάσκετ για στιγμές σαν αυτή: «Ναι, σίγουρα, 100%! Κάθε παίκτης, όταν είναι μικρός ονειρεύεται να παίρνει σουτ σαν αυτό όταν παίζει στην μπασκέτα της γειτονιάς του. Είναι το όνειρο μας να παίρνουμε τέτοια σουτ και είμαι ευγνώμων που το πήρα και το έβαλα!

Για το γεγονός ότι η σημερινή νίκη είναι η πρώτη εκτός έδρας για τον ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα μετά από 21 μήνες: «Είναι κάτι σαν χριστουγεννιάτικο δώρο στον κόσμο μας. Ελπίζω να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά και αυτή η νίκη να μην είναι η τελευταία.

Για το πώς εξελίχθηκε το παιχνίδι: «Κάποια στιγμή ανέβασαν την έντασή τους κι εμείς χαλαρώσαμε. Έτσι, έβαλαν τα σουτ και από την στιγμή που είναι καλή ομάδα μπήκαν στο παιχνίδι.  Εμείς, όμως, δεν απογοητευτήκαμε, δουλέψαμε σαν ομάδα, βάλαμε τα σουτ και πήραμε τη νίκη».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top