Τέταρτο δεκάλεπτο φωτιά για την Μπαρτσελόνα που πέρασε από την Ρωσία

Σε ένα παιχνίδι που διηύθυνε ο Έλληνας ρέφερι, Χριστοδούλου οι Ρώσοι της Ζενίτ έδειξαν για 30 λεπτά ότι μπορούν να κοιτάξουν στα μάτια την “πρωταθλήτρια της offseason” Μπαρτσελόνα.

Η Ζενίτ ήταν μόλις τρεις πόντους πίσω, στο 56-59 όταν ξεκινούσε η τέταρτη περίοδος και δεν μπορούσε να φανταστεί τον εφιάλτη που θα ακολουθούσε. 

Γρήγορα-γρήγορα η ομάδα του Πέσιτς προηγήθηκε με 56-64, με την διαφορά να φτάνει στους 10 (59-70) χάρη σε καλάθι του Μίροτιτς, αλλά και τους 21 με τρίποντο του Κούριτς (61-82).

Με τον χρόνο να περνάει η Ζενίτ έδειχνε όλο και πιο ανήμπορος να αντιδράσει, με το τελικό 63-87 να αδικεί την γενικότερη προσπάθεια της, αλλά να δίνει τα εύσημα στην Μπαρτσελόνα για το εκπληκτικό της “φινις”.

Οι Κούριτς (24) και Μίροτιτς (17) ήταν πρώτοι σκόρερ για τους νικητές, ενώ οι γηπεδούχοι είχαν ως μοναδικό “διψήφιο” τον Βορόνοφ ο οποίος είχε 10 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 20-19, 40-43, 56-59, 63-87

Δείτε τη στατιστική εδώ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top