«Είμαι έτοιμος. Δεν χωρά αμφιβολία. Σίγουρα χρειάζομαι μερικές προπονήσεις ακόμη αλλά αισθάνομαι πολύ καλά. Πιστεύω ότι μετά τις προπονήσεις αυτή την εβδομάδα θα είμαι απόλυτα έτοιμος. Δεν θα έλεγα ότι επέστρεψα δυνατός. Μπορεί να φάνηκε έτσι, αλλά δεν ένιωθα ακριβώς έτσι. Θέλω ακόμη πολλή δουλειά για να μπορέσω να βρεθώ στο σημείο που θέλω και εγώ και ο προπονητής μου και η ομάδα. ΟΚ σε γενικές γραμμές μπορεί να τα πήγα καλά κόντρα στη Νταρουσάφακα αλλά το θέμα είναι ότι μπορώ να παίξω πολύ καλύτερα», υποστήριξε στην εφημερίδα Πράσινη και συνέχισε:
«Για να πω την αλήθεια όταν μπήκα στο παιχνίδι ήμουν νευρικός. Είχα κάνει λίγες προπονήσεις μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά και δεν ήξερα τι να περιμένω μέσα στο παιχνίδι. Και επειδή δεν ένιωθα καλά να σουτάρω από μακριά σκεφτόμουν συνεχώς να μην βρεθώ σε μια κατάσταση που να τελειώνει ο χρόνος και να πρέπει να σουτάρω από μακριά. Τέλος καλός όλα καλά όμως για εμάς μιας και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη».
Για τον Καλάθη, είπε:
«Ο Νικ είναι πάρα πολύ καλός παίκτης και είμαι σίγουρος ότι χαίρεται πάρα πολύ που παίζει 35 λεπτά σε κάθε ματς. Αλλά δεν γίνεται να αντέξει έτσι μέχρι τέλους. Οπότε με την επιστροφή μου θα αισθανθεί καλύτερα».