«Θετική η ευρωπαϊκή μας πορεία»

 

 

Αναλυτικά όσα έγραψε ο άσος του ΠΑΟΚ, στην σελίδα του esake.gr

«Γεια σας και από μένα,

Θα πρέπει να σας πω ότι ο Τζόρνταν είναι κομμάτι της ομάδας μας κι απλά για το διάστημα που θα είναι τραυματίας και θα πρέπει να αφοσιωθεί στην αποθεραπεία του, θα πάρω τη θέση του στο blog. Είναι πολύ σημαντικός παίκτης για μας, περιμένουμε να γυρίσει και μακάρι η ομάδα να πάει μακριά και να μας βρει στα πλέι οφ και να είναι ξανά μαζί μας.

Είμαστε ήδη στην Κρήτη, ολοκληρώνοντας ένα πολύ μεγάλο ταξίδι. Έμαθα ότι αυτό το ταξίδι στην Τενερίφη ήταν το πιο μακρινό στην ιστορία του ΠΑΟΚ. Αυτό που ξέρω είναι ότι όντως επρόκειτο για ένα πολύ μακρινό ταξίδι. Ατελείωτο. Ακόμη και όταν γυρίσαμε στην Ελλάδα, εμείς συνεχίσαμε το ταξίδι μας και ήρθαμε στην αγαπημένη μου Κρήτη για ένα πολύ σημαντικό ματς πρωταθλήματος.

 

Ήμασταν άτυχοι στην Ευρώπη. Ήταν το πιο σημαντικό παιχνίδι για μας αυτό με την Τενερίφη, θέλαμε την πρόκριση που θα σήμαινε πολλά για τον ΠΑΟΚ, δεν τα καταφέραμε, αλλά και μόνο το γεγονός ότι φτάσαμε ως εδώ, να κερδίσουμε την πρώτη ομάδα της Ισπανίας αυτή την στιγμή και να διεκδικήσουμε την πρόκριση αφήνει ένα θετικό πρόσημο στην φετινή μας ευρωπαϊκή πορεία.

Θα θέλαμε όμως κάτι περισσότερο. Ίσως και να το πετυχαίναμε, εάν δεν είχαμε τις απουσίες. Έπαιξαν ρόλο, αλλά δεν ψάχνουμε δικαιολογίες, ούτε στις απουσίες, ούτε σε κάτι. Κάναμε ότι μπορούσαμε και είμαστε ευχαριστημένοι από την προσπάθειά μας.

 

Είμαστε πλέον στην Κρήτη. Ο νότος είναι πολύ ωραίος και επειδή είμαι από την Κρήτη ξέρω πολύ καλά ότι το κλίμα είναι κάτι που βοηθά την διάθεση. Και σαν αθλητής ένα ζεστό κλίμα βοηθά περισσότερο. Στο Ρέθυμνο και σε αυτό το γήπεδο έπαιξα για πρώτη φορά μπάσκετ εκτός Χανίων, έχω αγωνιστεί πολλές φορές στο γήπεδο που θα παίξουμε και είμαι χαρούμενος που θα έρθουν και αρκετοί φίλοι και η οικογένειά μου να δουν τον αγώνα.

 

Εμείς στοχεύουμε ψηλά και το παιχνίδι αυτό είναι κομβικής σημασίας γιατί μπορεί να καθορίσει την θέση μας. Θέλουμε τη νίκη, θα παίξουμε για αυτήν με όποια σύνθεση κι αν έχουμε, θα είναι και ο Sobey μαζί μας που μπορεί να βοηθήσει και επιθετικά, να δώσει λύσεις. Ίσως όχι άμεσα γιατί μόλις βρεθήκαμε, αλλά έχουμε την συγκέντρωσή μας στο παιχνίδι και στη νίκη και σε μία πολύ δύσκολη έδρα».

 

Πηγή: esake.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top