Θύμα Bullying o Ράσελ σε συναυλία VIDEO

 

 

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά. Οι Νικ Γιάνγκ και Ντι Άντζελο Ράσελ ήταν συμπαίκτες στους Λέικερς και φίλοι για πολλά χρόνια. O Nικ Γιανγκ είχε σχέση με τη γνωστή τραγουδίστρια Ίγκι Αζαλέα και ήταν έτοιμοι να παντρευτούν. Όλα αυτά μέχρι την ημέρα που ο Ράσελ βιντεοσκόπησε με το κινητό του τον συμπαίκτη του να παραδέχεται πως έχει απατήσει την Αζαλέα με μια 19χρονη. Με κάποιο τρόπο το επίμαχο βίντεο «βγήκε προς τα έξω» και το σκάνδαλο πήρε τεράστιες διαστάσεις μεταξύ και της ομάδας και των οπαδών που κατηγόρησαν τον Ράσελ ως προδότη, ενώ όπως ήταν φυσικό η σχέση του Γιανγκ με τη νεαρή τραγουδίστρια τελείωσε άδοξα και…επεισοδιακά.

Έτσι οι οπαδοί των Λέικερς όποτε τους δοθεί ευκαρία κατηγορούν τον Ράσελ για την προδοσία του αυτή προς τον συμπαίκτη του, η οποία για πολλούς επηρέασε αγωνιστικά(;) και την ομάδα.

Αυτή την φορά η ευκαιρία για τους οπαδούς των «λιμνανθρώπων» για…«κράξιμο», δόθηκε κατά την είσοδο του Ράσελ στον χώρο όπου θα έδινε συναυλία ο γνωστός ράπερ Ντρέικ. Μόλις αντιλήφθηκαν την παρουσία του 20χρονου γκαρντ, πολλοί οπαδοί φώναξαν: « Κρύψτε τα τηλέφωνά σας!» .

Αν σκεφτεί κανείς πως το περιστατικό έλαβε χώρα στην έδρα των Λέικερς, μπορεί εύκολα να αντιληφθεί πως το κλίμα στο L.A. είναι ιδιαίτερα βαρύ για τον Ράσελ και η φετινή χρονιά μόνο εύκολη γι αυτόν δεν προμηνύεται…

Το επίμαχο βίντεο που τράβηξε ο Ράσελ:

 
 

Δείτε το βίντεο με την είσοδο του Ράσελ στην συναυλία:
 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top