Θύρα 13: «Είμαστε δίπλα σας, παίξτε ως Παναθηναϊκός»!

«Ντόπες» από τη Θύρα 13 στους παίκτες του Παναθηναϊκού και στον Δημήτρη Πρίφτη.
Μεγάλη αντιπροσωπεία των οργανωμένων οπαδών του «τριφυλλιού» βρέθηκε την Τετάρτη (6/10) στην απογευματινή προπόνηση των «πρασίνων», όπου και εξέφρασε τη στήριξή της τόσο για τη μάχη με τη Φενέρ (7/10, 21:00), όσο και εν όψει όλης της σεζόν.
«Είμαστε δίπλα σας, ξέρουμε πως το ξεκίνημα δεν ήταν καλό αλλά μη σας νοιάζει. Είμαστε δίπλα σας και σας στηρίζουμε. Μη φοβάστε τίποτα. Παίξτε ως Παναθηναϊκός. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι και θα παραμείνει δίπλα σας», ανέφεραν μεταξύ άλλων οι οπαδοί των «πρασίνων».
Στον Δημήτρη Πρίφτη τόνισαν: «Κόουτς σε εκτιμούμε απεριόριστα. Μείνε για πολλά χρόνια μαζί μας. Σε στηρίζουμε και χαιρόμαστε που είσαι στην ομάδα. Να μην σκέφτεστε ότι ξεκίνησε άσχημα η χρονιά. Η Θύρα 13 θα είναι δίπλα σας», με τον Έλληνα τεχνικό να τους ευχαριστεί, ενθυμούμενος και την κατά το παρελθόν στήριξή τους. «Σας ευχαριστώ πολύ. Είναι πάρα πολύ σημαντικό ότι σας έχουμε δίπλα μας. Θυμάμαι από το 2014 όταν και ήσασταν στο πλευρό μας και τότε σε μια δύσκολη στιγμή. Μου έχει μείνει χαραγμένο στη μνήμη. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς. Θα κάνουμε τα πάντα για να τιμήσουμε τον Παναθηναϊκό», σημείωσε χαρακτηριστικά.
Ο αρχηγός του «τριφυλλιού», Ιωάννης Παπαπέτρου, υπογράμμισε από την πλευρά του: «Θα δώσουμε τα πάντα πάνω στο παρκέ. Ξέρουμε σε ποια ομάδα είμαστε, ξέρουμε ποιοι είστε και πόσο μας βοηθάτε, θα κάνουμε τα πάντα για τον Παναθηναϊκό».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top