Τηλεοπτικά «ψίχουλα» στον Άρη, όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για τη «στέγη» του

Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται, ως μοναδικό κριτήριο λήφθηκε η βαθμολογική θέση των ομάδων, με αποτέλεσμα το μερίδιο του Άρη να είναι σύμφωνα με πληροφορίες, 175.000 ευρώ και η αντίδραση της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ ήταν άμεση.

Ο Άρης αρνήθηκε αυτά τα χρήματα, τονίζοντας ότι δεν είναι δυνατόν να λαμβάνεται υπόψιν μόνο η βαθμολογία και όχι εμπορικά κριτήρια, όπως η τηλεθέαση και τα εισιτήρια. Έτσι, η ΚΑΕ αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, ακόμα και αυτό της αποχώρησης από την κεντρική διαχείριση και της στέγασης σε άλλο κανάλι, ή στο ARIS TV για το οποίο είχε γίνει επίσημα λόγος και στη γενική συνέλευση και στη συνέντευξη Τύπου του Α.Σ.

Μάλιστα, η ΚΑΕ πήρε θέση για το θέμα , τονίζοντας ότι έχει ταχθεί από την πρώτη στιγμή υπέρ της κεντρικής διαχείρισης στο θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του πρωταθλήματος, δεν πρόκειται όμως να δεχθεί να επαναληφθεί αυτό που συμβαίνει τα τελευταία χρόνια και να εισπράξει χρήματα τα οποία είναι δυσανάλογα του μεγέθους και της ιστορίας του. Η ΚΑΕ συμπληρώνει πως θα κάνει ό, τι χρειαστεί για να προασπίσει τα συμφέροντά της.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top