Τιμήθηκε ο Ήφαιστος στη Λέσβο (PICS)

Η εκπληκτική πορεία που πραγματοποίησε ο Ήφαιστος την περασμένη σεζόν, που ήταν και η πρώτη στην Basket League, έγινε η αφορμή για να τιμηθεί ως η μοναδική ομάδα του Βορείου Αιγαίου που έχει φτάσει με επιτυχία και πρωταγωνιστεί στην κορυφαία κατηγορία.

Στο κεντρικό σκέλος της όμορφης εκδήλωσης τιμήθηκε ο πρόεδρος του Ηφαίστου Λήμνου, Σπύρος Μπούμπουρας από την πρόεδρο του ΣΕΔΚΑΛ Ελένη Μαριγλή και τον πρόεδρο της ΤΕ ΕΟΚ Λέσβου Δημήτρη Κουκουνιά. Ακόμη βραβεύτηκε ο προπονητής της ομάδας μας Σωτήρης Μανωλόπουλος από τους Νεκτάριο Ζηρόπουλο και Χρυσόστομο Ροδίτη που είναι μέλη του ΔΣ του ΣΕΔΚΑΛ. Ο Μιχάλης Τσαιρέλης παρέλαβε το βραβείο του από τον αντιπρόεδρο του Συνδέσμου Γιάννη Τσεκούρα και την Κωνσταντίνα Κωστακέλλη που είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου. Επίσης, κατά την διάρκεια της εκδήλωσης προβλήθηκαν βίντεο στο κοινό της Λέσβου από την πορεία του Ηφαίστου στη Basket League.

«Η εκδήλωση είναι παραπάνω απο αυτό που περιμέναμε. Μια πραγματική γιορτή του μπάσκετ εδώ στην Μυτιλήνη. Σας ευχαριστούμε για την πρόσκληση και εύχομαι να συνεχίσετε να πραγματοποιείτε τέτοιες ενέργειες», σχολίασε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος ενώ από την πλευρά του ο Μιχάλης Τσαϊρέλης υποστήριξε: «Σας ευχαριστώ πολύ για τη βράβευση, είναι μεγάλη μου τιμή. Ευχαριστούμε για την πρόσκληση σε αυτή την όμορφη γιορτή κι εύχομαι να έχετε καλή σεζόν με υγεία».

ifaistos honor2

ifaistos honor3

ifaistos honor4

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top