Την Παρασκευή η εκδίκαση του Ηρακλή!

Οι εξελίξεις “τρέχουν” στο θέμα του Ηρακλή και της χρησιμοποίησης του Τζος Χέιγκινς, καθώς πληροφορίες του BasketPlus.Gr αναφέρουν ότι η υπόθεση θα δικαστεί την Παρασκευή!

Ο Αθλητικός Δικαστής κάλεσε τους “κυανόλευκους” σε απολογία για το ζήτημα, στο οποίο οι ίδιοι τονίζουν μέσω ανακοίνωσης ότι δεν έχουν καμία ενοχή αλλά κινδυνεύουν με τιμωρία -2 βαθμών και χρηματικό πρόστιμο 16500 ευρώ.

Οι “κυανόλευκοι”, οι οποίοι θα παρασταθούν με τον ίδιο τον Θόδωρο Δρακόπουλο παρόντα, τονίζουν παντού ότι έχουν στείλει εγκαίρως το συμβόλαιο, ότι έχουν εκδώσει κανονικά από τις 24/2 φορολογική ενημερότητα και πως όχι μόνο εκδόθηκε δελτίο απ’ την ΕΟΚ, αλλά πλήρωσαν κανονικά και το παράβολο για το δελτίο και το παράβολο για την εγγραφή του παίκτη για την Ευρώπη στο διεθνές σύστημα εγγραφών της FIBA, το γνωστό MAP (Management and Administration Platform). Παράλληλα θα εκθέσουν στον Αθλητικό Δικαστή και άλλα επιχειρήματα σχετικά με παρόμοιες περιπτώσεις και εν τέλει αισιοδοξούν πως δεν θα τιμωρηθούν.

Σε αντίθετη περίπτωση η ομάδα του Θανάση Σκουρτόπουλου, που είναι κοντά στο να ανακοινώσει και τον Ζήση Σαρικόπουλο, θα έχει σοβαρό πρόβλημα βαθμολογικά, αφού θα πρέπει να κάνει τουλάχιστον δύο νίκες (έχει μέσα Άρη, Μεσολόγγι, Προμηθέα και ΠΑΟ) και αναλόγως να μην κάνουν οι “αντίπαλοι” σε αυτή την κούρσα, ήτοι Μεσολόγγι, Άρης και Λάρισα…

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top