Το αντίο του Ποργιόπουλου στους Ίκαρους

Ο coach Ποργιόπουλος ήταν ο προπονητής που ανέλαβε το δύσκολο έργο να βάλει στις ράγες την ομάδα των Σερρών, όταν αυτή βρέθηκε από την Α2 στην Γ’ Εθνική, αλλάζοντας την λογική της, και την έφερε μια νίκη από την άνοδο της στην Α2.

Αναλυτικά :

«Ο Αθλητικός όμιλος καλαθοσφαίρισης (Α.Ο.Κ) Ίκαροι Σερρών, ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας, με τον προπονητή Στέργιο Ποργιόπουλο. Τα μέλη της διοίκησης των Ικάρων θέλουν να ευχαριστήσουν τον κ. Ποργιόπουλο για την άψογη συνεργασία που είχαν τα τελευταία 4 χρόνια και ιδιαιτέρως για την συνεισφορά του στην επιστροφή της ομάδας στον δρόμο των επιτυχιών με την άνοδο στην Β΄ Εθνική και την προσπάθεια ανόδου στην Α2. Ευχόμαστε στον μακροβιότερο προπονητή των Ικάρων (2011-13 Bench Coach και 2014-2018 Head Coach) καλή συνέχεια στην καριέρα του».

 

Το αντίο του κόουτς

Απ’ την πλευρά του ο κόουτς Ποργιόπουλος έγραψε το δικό του “αντίο” στο διαδίκτυο

 

“Πάντα πίστευα ότι το πόσο σημαντικό είναι το πως μπαίνεις σε μια ομάδα,άλλο τόσο και πιο πολύ είναι το πως βγαίνεις και τι αφήνεις.Στα 6 χρόνια στην ομάδα των Ικάρων ειχα την ευλογία μαζι με τους συνεργάτες μου να πετύχω στοχους.Την 3η θεση στην Α2 ως συνεργάτης του Σταθη Καμάρακη.Ως πρώτος προπονητής κατάκτηση πρωταθλήματος Εκασαμαθ εφήβων το 2013-14.Κατάκτηση 2ης θέσης εφήβων Εκασαμαθ τη περίοδο 2015-16.Την 4η στη Γ εθνική τη περίοδο 2015-16 και νίκη στο μπαραζ ανόδου με Διοσκουρους Κοζάνης.Ισοβαθμία στη 1η θέση και άνοδο στη Β εθνική τη περίοδο 2016-17.Ως νεοφώτιστοι τη φετινή χρονιά ,κατάκτηση 4ης θέσης και συμμετοχή στα μπαράζ ανόδου για την Α2.Κοινός παρανομαστής όλης αυτής της πορείας ηταν η προσήλωση όλων μας στο στόχο,με έμφαση πάντα στην άμυνα και το οικογενειακό κλίμα στο στενό πυρήνα της ομάδας.Φυσικά για να γίνουν όλα αυτά χρειάζονταν και η διοικηση που τα στήριξε.Φεύγω “γεμάτος” ..”

 
 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top