Το BCL για το νέο καμ μπακ του ΠΑΟΚ, για τον κλατς Ράιλι και τα δώρα Λυκογιάννη

Το νέο καμ μπακ του ΠΑΟΚ δεν πέρασε απαρατήρητο από την διοργάνωση. «It must be love… Αυτό είναι το τραγούδι της ημέρας για την Θεσσαλονίκη» ανέφερε στην ιστοσελίδα του το BCL, δίνοντας την εξήγηση και ουχί αναφορικά με το τίτλο του χιτ των Madness 30 χρόνια πριν…

«Ο ΠΑΟΚ έσβησε άλλη μια διψήφια διαφορά εις βάρος του για να κερδίσει την Ρίτας 81-78 και να κλείσει ακόμα ένα ταξίδι στο Βίλνιους. Μέχρι τώρα το να βρίσκεται πίσω με 10 (και) πόντους φαίνεται οτι είναι μέρος του πλάνου του Λυκογιάννη. Στις τελευταίες 8 νίκες του στο ΒCL ο ΠΑΟΚ ήταν σε όλες πίσω με διψήφιες διαφορές.

 

Έχουν ήδη 11 ανάλογες νίκες-επιστροφές στην ιστορία της Λίγκας και εύκολα είναι η κορυφαία ομάδα που έχουμε δει στην διοργάνωση σε come back. Δεν είναι σύμπτωση που συνέβη αυτό 11 φορές, 8 σερί… Υπήρξαν μόλις τέσσερις αλλαγές προβαδίσματος στο 40λεπτο, αλλά ήταν ρκετές, γιατί οι ομάδες ήταν η κάθε μια μπροστά για 15 (και) λεπτά. Οι γηπεδούχοι γέλασαν τελευταίοι χάρη στον καλύτερο τους παίκτη φέτος, τον Τζέιλεν Ράιλι.

 

Όταν ο ΠΑΟΚ χρειαζόταν ένα μεγάλο σουτ νίκης, ο Ράιλι σιγούρευε το οτι ο Λυκογιάννης κάτι καλό θα πήγαινε στην σύζυγο του στο σπίτι μετά από κάθε ματς. Ένα ηχηρό τρίποντο σε τυπική Ράιλι μόδα… Ο κόουτς αφιέρωσε τη νίκη στην σύζυγο για τα γενέθλιεα της, αλλά δεν είναι καθόλου σίγουρο το πως αυτή θα το δεχθεί, όταν καταλάβει οτι θα της λείψει ο άντρας της λίγες μέρες ακόμα μακριά από το σπίτι. Ίσως τελικά τα ταξίδια του Λυκογιάννη αυξηθούν, αν ο ΠΑΟΚ προκριθεί στο τοπ16… Πεδς μας κόουτς αν αυτή η νίκη ήταν η καλύτερη σου ή το χειρότερο δώρο γενεθλίων στην σύζυγο…».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top