Το «ευχαριστώ» του Λαγού

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Λαγού:

Μετά το πέρας των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας μας και την επίτευξη της παραμονής στην Α2, ο πρόεδρος της ΚΑΕ Κόροιβος ΙΕΚ Σμαρνάκη, κ. Χρήστος Λαγός, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

“Μια ακόμα δύσκολη χρονιά τελείωσε. Η ομάδα μας τα κατάφερε για ακόμα μια φορά και αντεπεξήλθε με επιτυχία. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους συντελεστές αυτής της μεγάλης προσπάθειας.

Πρώτα από όλα στους συνεργάτες μου στην διοίκηση, που βρήκαν το κουράγιο να συνεχίσουν μετά τον αναπάντεχο περυσινό μας υποβιβασμό. Στην συνέχεια στους χορηγούς μας, που στήριξαν οικονομικά αυτή την προσπάθεια, με πρώτο και καλύτερο το Ι.ΙΕΚ Σμαρνακη/ Σχολες Σμαρνακη, που φέτος είχαμε την τιμή να φέρουμε το όνομά του δίπλα στο δικό μας.

Τους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας, που πέρυσι το καλοκαίρι δήλωσαν παρόν και μας έδωσαν τη δύναμη και το οξυγόνο για να ξεκινήσουμε.

Το νομικό μας σύμβουλο, κ. Maik Abu-Hadba.

Τους προπονητές που εργάσθηκαν φέτος στην ομάδα μας, αρχίζοντας από τον κόουτς Sorotos Kostas, που με πολύ μεράκι και αγάπη έχτισε αυτήν την ομάδα και ανέλαβε το δύσκολο έργο να βάλει το τρένο πάλι στις ράγες, στη συνέχεια τον κόουτς Μιχάλη Κουταλιανό, ο οποίος δούλεψε ατέλειωτες ώρες μέσα στο γήπεδο, και τον κόουτς Σπύρο Σαμόλη, που ο ερχομός του μας έφερε το φρέσκο και την αλλαγή της ψυχολογίας που χρειαζόταν η ομάδα μας, για να κάνει αυτό το ντεμαράζ των τελευταίων οχτώ αγωνιστικών και των play out. Στο πλευρό τους ο Φοίβος Κωστής και ο Panagiotis Androutsopoulos, που νυχθημερόν ακούραστοι εργάτες πάσχιζαν για την ομάδα.

Το ιατρικό επιτελείο μας οι κύριοι Yiannis Triantafyllopoulos και Κώστας Λοχοβίτης, καθώς και όλους τους γιατρούς της περιοχής μας, που κατά καιρούς ζητήσαμε την συνδρομή τους. Τον φυσιοθεραπευτή μας τον Panagiotis Sirmopoulos, με ατέλειωτες ώρες σε φυσιοθεραπείες. Για τον Aris Vlachochristopoulos ό,τι και να πω είναι λίγο για την προσφορά του στην ομάδα, απλά και μόνο τον αναφέρω!

Φυσικά, οι αθλητές μας, που ο καθένας τους έκανε την υπέρβαση του, για να φτάσει η ομάδα μέχρι το τέλος, με το πιο σημαντικό ότι ποτέ δεν τα παράτησαν και τίμησαν την φανέλα που φόρεσαν όσο λίγοι κατά το παρελθόν.

Dimitris Cheilaris, Γιάννης Καπώνης, Labro Bill, Σωτήρης Γιαννακόπουλος, Giorgos Theodorakos, Toms Leimanis, Pandelis Maragakis, Achilleas Gravanis, Giwrgos Giouzelis. Αλέξης Κάτζος, Andreas Rounis, #captain George Tsiakos είστε ΜΑΓΚΕΣ!

Για το τέλος αφήνω τον κόσμο μας, που τόσο μας έλειψε φέτος και που με την χθεσινή συγκλονιστική του παρουσία μας έδειξε πόσο καθοριστικός παράγοντας του παιχνιδιού μπορεί να γίνει. Πιστεύω ότι τη νέα χρονιά θα είναι και πάλι μαζί μας για να συνεχίσει αυτή η ομάδα να γράφει ιστορία.

Επίσης όλους όσους ήταν μαζί μας όλη την χρονιά.

Ο ΚΟΡΟΙΒΟΣ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ
ΚΟΡΟΙΒΟΣ ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΚΟΡΟΙΒΑΡΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top