Το Ηράκλειο θέλει την Εθνική μια και… καλή!

Η Κρήτη είναι τα τελευταία χρόνια η έδρα πολλών εθνικών διοργανώσεων αλλά και αγώνων της Εθνικής ομάδας των ανδρών. Τώρα πια θέλει να γίνει προσφέρει στην «επίσημη αγαπημένη» το σπίτι της για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2023.

 

Πιο συγκεκριμένα η Περιφέρεια Κρήτης και ο Δήμος Ηρακλείου με επιστολές τους προς την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, ζήτησαν κι επισήμως να χρησιμοποιηθεί το κλειστό «Δύο Αοράκια» από την Εθνική ομάδα για τα παιχνίδια που θα δώσει στον δρόμο προς το Παγκόσμιο Κύπελλο. Πρόκειται για τους αγώνες με τη Λευκορωσία στις 28 Νοεμβρίου 2021, την Τουρκία στις 25 Φεβρουαρίου 2022 και τη Μεγάλη Βρετανία στις 30 Ιουνίου 2022.

 

Υπενθυμίζεται ότι η διαδικασία αυτών των αγώνων θα αρχίσει στις 25 Νοεμβρίου με την Εθνική μας να αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Μεγάλη Βρετανία, πριν υποδεχτεί τη Λευκορωσία. Το δεύτερο «παράθυρο» του Φεβρουαρίου περιλαμβάνει τα δύο ματς με την Τουρκία ενώ το τρίτο το εντός έδρας ματς με τη Μεγάλη Βρετανία και στις 3 Ιουλίου το ματς στη Λευκορωσία.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top