Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε 22 πόντους και 12 ριμπάουντ για τους Μπακς, οι οποίοι ηττήθηκαν με 115-102 από τους Νετς στο Μπρούκλιν που είχαν σε εξαιρετική βραδιά Τόμας και Σρέντερ.
Συγκεκριμένα, ο Έλληνας σούπερ-σταρ έκανε ένα ακόμα double-double, πετυχαίνοντας 22 πόντους (7/11 δίποντα, 8/11 βολές), ενώ μάζεψε 12 ριμπάουντ και είχε 7 ασίστ, 1 κλέψιμο, 1 μπλοκ, 4 λάθη και 3 φάουλ σε 33:19 λεπτά συμμετοχής.
Το πρώτο ημίχρονο ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικό, με τους Νετς να προηγούνται με 27-25 στην λήξη της πρώτης περιόδου, ενώ πήγαν με προβάδισμα τριών πόντων στο ημίχρονο (48-45).
Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν το πάνω χέρι και στο τρίτο δωδεκάλεπτο, αυξάνοντας την διαφορά τους στο +5 (83-78), με τους Νετς να πατούν το γκάζι στην τέταρτη περίοδο «καθαρίζοντας» την υπόθεση νίκη.
Χαρακτηριστικό είναι ότι οι Μπακς ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση έχοντας 20 λάθη (!), με τα «Ελάφια» να προβληματίζουν έντονα με την εικόνα τους, λίγες ώρες πριν το μεγάλο ντέρμπι με τους Σέλτικς.
Κορυφαίοι για τους Νετς ήταν ο Καμ Τόμας που είχε 32 πόντους, 5 ριμπάουντ και 2 ασίστ, με τον Ντένις Σρέντερ να ακολουθεί με 29 πόντους, 4 ριμπάουντ και 6 ασίστ.