Το όχι του Καββαδά και ο Εσθονός ψηλός… VIDEOS

Ο Βασίλης Καββαδάς δε θα πάει στο Μπιλμπάο, αφού θέλει να είναι 100% έτοιμος πριν πει το ναι σε μια τέτοια πρόκληση όπως η Ισπανική Λίγκα.

Παρά το ότι οι Ισπανοί του έδιναν πολύ καλά χρήματα για… 15 ημέρες, αφού έχουν 5 ματς μήπως και σωθούν, ο διεθνής σέντερ έχοντας ταλαιπωρηθεί αρκετά από τον κορονοιό και από τη σκληρή χρονιά με τον μέτριο ως κακό Ηρακλή γενικώς, δε θέλησε να πάει και να μην είναι αυτός που πρέπει και αυτός που ο ίδιος θα ήθελε.

Αρνήθηκε και συνεχίζει να δουλεύει σκληρά, περιμένοντας τον Ηρακλή και έχοντας στα χέρια του ήδη προτάσεις από ξένες και Ελληνικές ομάδες.

Στον Ηρακλή, που Δευτέρα-Τρίτη θα “κλείσει” το θέμα Σκουρτόπουλου, αισιοδοξούν, ενώ παράλληλα στα υπόψη του κόουτς είναι αρκετοί παίκτες, ήδη, που προτείνονται από ατζέντηδες Έλληνες και ξένους.

Ένας εξ αυτών είναι ο Εσθονός σέντερ, που παίζει και “4”, Μάικ Κότσαρ (είχαμε αναφέρει το όνομα του σε πρόσφατες εκπομπές του Basketplus.gr στο κανάλι μας στο Youtube), που είναι 25 ετών και ύψους 2.11. Είναι αριστερόχειρας, καλός επιθετικά, από Αμερικανικό Κολέγιο, το Σάουθ Καρολάινα και φέτος παίζει με επιτυχία στην πρώτη του επαγγελματική ομάδα μετά το NCAA, το Αμβούργο.

Ο Κότσαρ είναι από τους κορυφαίους της Γερμανικής ομάδας, με πολύ καλούς μέσους όρους και σίγουρα πρόκειται για έναν παίκτη που θα απασχολήσει πολλές ομάδες που θα παίζουν και Ευρώπη. Είναι διεθνής με την Εσθονία, συμπαίκτης με τον πρώην “κυανόλευκο” Στεν Σοκ, ο οποίος έφυγε βέβαια “επεισοδιακά” απ’ την ομάδα, κάνοντας προσφυγή στη ΦΙΜΠΑ, και πετυχαίνοντας και ban, το οποίο άμεσα αποσύρθηκε.

O παίκτης είναι στα “υπόψη”, σαφώς και είναι νωρίς για επιλογές, αφού ακόμη δεν έχει κλείσει ο προπονητής, όμως είναι μια καλή περίπτωση (με τα δεδομένα που τον ακολουθούν μέχρι στιγμής, γιατί κι άλλοι ήρθαν με καλές εντυπώσεις και απέτυχαν) και απασχολεί…

Δεν είναι ο μόνος, φυσικά, ούτε ο τελευταίος, απλά σημειώνουμε το όνομά του γιατί μπορεί να μας απασχολήσει και στο μέλλον.. .

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top