Το παρασκήνιο της επιλογής Σανικίτζε και ο ρόλος ενός… πρώην! Αναμένεται η απάντηση

Κρίσιμη ήταν η επαφή που είχε με τον Ηλία Ζούρο για τον παίκτη, καθώς ο πρώην προπονητής του Άρη και νυν της Εθνικής Γεωργίας, βασικό στέλεχος της οποίας είναι ο Σανικίτζε, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ποιότητα και τον χαρακτήρα του έμπειρου φόργουορντ. Παράλληλα η πλάστιγγα έγειρε υπέρ του γιατί ο μεν Ντραγκίσεβιτς είναι παίκτης που “θέλει” πολύ τη μπάλα και στα εκτός έδρας λέγεται ότι δεν είναι τόσο αποτελεσματικός, ενώ ο έτερος υποψήφιος Ζούμπσιτς είναι πιο άπειρος και ως εκ τούτου δύσκολο να προαρμοστεί στην πίεση των συνεχών δύσκολων αγώνων του Άρη σε Ελλάδα και Ευρώπη, Τετάρτη-Σάββατο, ενώ και ως νέος στα εκτός έδρας κι αυτός δε φαίνεται, σύμφωνα με το scouting, να είναι τόσο αποτελεσματικός.

 

Ένα άλλο στοιχείο, πολύ σημαντικό για την επιρροή των λεγομένων Ζούρου είναι το απλό ότι επειδή η Γεωργία και το Μαυροβούνιο είναι αντίπαλοι στα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 17, ο Ντραγκίσεβιτς έχει γίνει αντικείμενο τρομερού… scouting από το τιμ του Ζούρου, καθώς είναι ο καλύτερος παίκτης και ήθελαν να τον τσεκάρουν εξονυχιστικά. Γι’ αυτό και είπαν “Σανικίτζε”, που είναι παίκτης ομάδας, δε θέλει “πολύ” τη μπάλα, παίζει και “3” και “4”, παίζει με πλάτη και είναι παιδί “διαμάντι”. 

 

Οι κίτρινοι έχουν ήδη καταθέσει πρόταση στον παίκτη και με οικονομικούς όρους, θέλοντας να κλείσουν την υπόθεση το συντομότερο δυνατόν. Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει μικρή οικονομική διαφορά ανάμεσα στις δύο πλευρές, αλλά είναι τέτοια, που εφόσον το θέλουν και οι δύο δύσκολα δεν θα βρουν την “χρυσή τομή”.

 

Ο Σανικίτζε είναι ενήμερος για όλα, είναι θετικός να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα με την φανέλα του Άρη (ΕΔΩ η συνέντευξή του), αρκεί να ικανοποιηθεί οικονομικά.

 

Το μόνο πρόβλημα είναι ότι λόγω των υποχρεώσεων του με την Εθνική ο 30χρονος φόργουορντ θα πρέπει να απουσιάζει τουλάχιστον μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου, αλλά αυτό είναι κάτι που τελικά ξεπέρασε ο Πρίφτης, καθώς ο παίκτης θα έχει ρυθμό από τους αγώνες και είναι και έμπειρος, θα ξέρει δηλαδή πως να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του χωρίς να έχει πρόβλημα. 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top