Επιμένει ο Μπερτομέου: Νέα πειθαρχική δίωξη στον Γιαννακόπουλο!

Θα περίμενε κανείς πως ο Τζόρντι Μπερτομέου έχει πολύ σοβαρά ζητήματα να ασχοληθεί αυτή την περίοδο, καθώς διανύει τις τελευταίες μέρες του ως «ισχυρός άνδρας» της Euroleague.

Ωστόσο, φαίνεται πως ο Ισπανός έχει βάλει στο… στόχαστρο τον Παναθηναϊκό και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, θέλοντας να τους κάνει τους «πράσινους» να πληρώσουν τα αντίποινα για το γεγονός πως εκείνοι πρωτοστάτησαν στην αποπομπή του.

Στις 26 Οκτωβρίου ο Μπερτομέου «ευχήθηκε» στον Γιαννακόπουλο για την ονομαστική του εορτή με μια πειθαρχική δίωξη για αναρτήσεις στο Instagram. Μάλιστα, η πιεθαρχική διαδικασία αφορούσε και την ΚΑΕ Παναθηναϊκός και είχε ως βασική αιτία posts που είχαν γίνει σε προσωπικούς λογαριασμούς και όχι στις επίσημες σελίδες της ΚΑΕ στα social media.

Ο Γιαννακόπουλος αντέδρασε μέσω insta stories και ο Ισπανός παράγοντας απάντησε με τη… γνωστή πλέον τακτική του: ασκώντας μια νέα πειθαρχική δίωξη. Είναι δεδομένο πως οι σχέσεις των δύο πλευρών είναι στα άκρα εδώ και καιρό, αλλά ακόμα και σήμερα, που ο Μπερτομέου βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου από τη διοργάνωση, τα πνεύματα δεν λένε να ηρεμήσουν…

Πηγή: sdna,gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top