Τόμπκινς: «Πώς να παίξουμε όταν τα παιδιά δεν μπορούν ούτε να πάνε σχολείο;»

Ο Κάιλ Χάινς εγκαινίασε το πρώτο το “Hoop Tales”, με καλεσμένο τον Τρέι Τόμπκινς, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων για τον κορωνοϊό και τα όσα πέρασε όταν έμαθε πως είναι θετικός.

Ο φόργουροντ της Ρεάλ, ο οποίος ήταν και ο πρώτος παίκτης που βρέθηκε θετικός στο κορωνοϊό στην Ευρωλίγκα, μίλησε για την όλη του εμπειρία, την κατάσταση που επικρατεί τώρα, αλλά και το ενδεχόμενο επανεκκίνησης της αγωνιστικής δράσης την φετινή σεζόν.

Συγκεκριμένα ο Τρέι Τόμπκινς, αναφερόμενος στον κορωνοϊό ανέφερε:

“Τώρα είμαι στο 100%. Δεν μου πήρε πολύ. Είχα λίγο πυρετό και έπεσα για ύπνο. Ξύπνησα και το είπα στην αρραβωνιαστικιά μου. Τότε κάλεσα τον γιατρό της ομάδας και μου είπε να μείνω στο σπίτι. Ήρθε ένας από το νοσοκομείο της ομάδα και έκανε το τεστ σε εμένα και την κόρη μου. Σε 16 περίπου ώρες βγήκε το αποτέλεσμα. Εγώ ήμουν θετικός και η κόρη μου αρνητική. Είχα λίγο βήχα αλλά τίποτε άλλο. Μου πήρε μόνο 4-5 μέρες να το ξεπεράσω. Δεν απομονώθηκα αφού η οικογένειά μου ήταν ήδη στο ίδιο σπίτι μαζί μου. Σε αυτές τις 14 μέρες ήταν περίεργα γιατί τότε ξέσπασε. Πήρα πολλά μηνύματα συμπαράστασης από πολλούς. Μου έκαναν πόλι το τεστ και βγήκε αρνητικό μετά, το ίδιο και στην αρραβωνιαστικιά μου και την κόρη μου. Πλέον απλά περιμένουμε.

Από την Ρεάλ μας είπαν να μείνουμε εδώ και είναι λογικό, γιατί στις ΗΠΑ γίνεται χαμός. Είναι έγκυος η αρραβωνιαστικιά μου στον γιο μου και με αυτά δεν παίζουμε. Εδώ γεννήθηκε και η κόρη μου, οπότε και ο γιατρός μας είναι στην Μαδρίτη. Σε ό,τι έχει να κάνει με τον μπάσκετ, δεν βλέπω πώς μπορούμε να παίξουμε πάλι. Είναι αδύνατο να εξασφαλίσεις την ασφάλεια όλων. Πρέπει όλοι να κάνουν τεστ και είναι δύσκολη διαδικασία. Η ACB θέλει να παίξουμε, αλλά πώς να το κάνουμε όταν δεν μπορούν καν τα παιδιά να πάνε έξω και να παίξουν ή να πάνε σχολείο; Ποιες είναι οι προτεραιοτητες μας;”.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top