Τολιόπουλος: «(Νέο) ραντεβού στο «Nick Galis Hall» – ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Παίκτης του Άρη για τα επόμενα δύο χρόνια θα συνεχίσει να είναι ο Βασίλης Τολιόπουλος, με τους Θεσσαλονικείς να ανακοινώνουν την επέκταση του συμβολαίου του με ένα υπέροχο βίντεο.

Ο 28χρονος έστειλε το μήνυμά του στο arisbc.gr για τη ανανέωση του συμβολαίου του, εκφράζοντας την ικανοποίηση που έχει για την παραμονή του στους «κίτρινους».

Αναλυτικά, όσα ανέφερε ο Βασίλης Τολιόπουλος:
«Είμαι πολύ χαρούμενος για την ανανέωση της συνεργασίας μου με τον ΑΡΗ Midea. Παραμένω σε ένα περιβάλλον οικείο και αγαπημένο. Δέθηκα με την ομάδα και τους ανθρώπους της, έχω μία εξαιρετική συνεργασία με τον Γιάννη Καστρίτη και εκτίμησα την ευκαιρία που μου δόθηκε για να αποδείξω ότι μπορώ να παίξω πρωταγωνιστικό ρόλο σε υψηλό επίπεδο.
Θέλω να πω ένα «ευχαριστώ» στη διοίκηση της ΚΑΕ, η οποία έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι της για να ανανεωθεί η συνεργασία μας. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο του ΑΡΗ, ο οποίος με αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή και μου έδειξε πόσο πολύ θέλει να παραμείνω στην ομάδα.
Δεν είναι ώρα για πολλά λόγια. Προερχόμαστε από μία πολύ καλή σεζόν και θα προσπαθήσουμε να πάμε ακόμα καλύτερα την επόμενη χρονιά, την οποία όλοι περιμένουμε με ανυπομονησία.
(Νέο) Ραντεβού στο «Nick Galis Hall!».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top