Τολιόπουλος: «Έχω καλό προαίσθημα για την Εθνική» – VIDEO

Στην καλή εικόνα που έδειξε η Εθνική στην επικράτησή της με 78-73 κόντρα στην Πολωνία, παρά το μικρό διάστημα της έως τώρα προετοιμασίας, στάθηκε ο Βασίλης Τολιόπουλος στις δηλώσεις του μετά το ματς.

Ο 28χρονος γκαρντ αναφέρθηκε παράλληλα και στη σημαντικότητα της νίκης, ενώ πρόσθεσε πως έχει καλό προαίσθημα ότι η «γαλανόλευκη» μπορεί να κάνει κάτι καλό.

«Πιστεύω πως δείξαμε μια καλή εικόνα, αν αναλογιστούμε πόσες λίγες μέρες πριν άρχισε η προετοιμασία. Στο πρώτο δεκάλεπτο δεν δείξαμε καλή εικόνα στην άμυνα, που θέλουμε να είναι η ταυτότητά μας. Μετά όμως δείξαμε πόσο σκληροί μπορούμε να γίνουμε και κρατήσαμε τον αντίπαλο σε λίγους πόντους.
Είναι σημαντικό να νικάς, είτε είναι φιλικό είτε… τελικός. Ποτέ δεν πάμε για να χάσουμε, πάντα πρέπει να παίζουμε όλοι για τη νίκη. Έχω καλό προαίσθημα, πιστεύω πως μπορούμε να κάνουμε κάτι καλό. Έχουμε κάποιες μέρες μπροστά μας και πιστεύω πως θα παρουσιαστούμε έτοιμοι. Προσωπικά θέλω να βοηθώ την Εθνική ομάδα όπως μπορώ», ανέφερε, χαρακτηριστικά, ο Τολιόπουλος.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top