Τσαϊρέλης: «Η Ευρώπη, η Ρόδος και το «άνοιγμα» του αθλητισμού»

Αναλυτικά:

«Καλησπέρα σε όλους και όλες

Αρχίζουμε να τα λέμε από εδώ και ξεκινάμε με έναν δύσκολο αγώνα για εμάς, μέσα στη Ρόδο με τον πολύ καλό Κολοσσό.

Προερχόμαστε από μια δύσκολη εβδομάδα με ταξίδια και συνεχείς δύσκολους αγώνες, όπου όμως όσον αφορά στην Ευρώπη καταφέραμε να έχουν θετικό αποτέλεσμα.

Ηταν δύσκολοι αγώνες με ομάδες που δεν ξέραμε καλά αλλά και χωρίς πολύ χρόνο προετοιμασίας, όμως δείξαμε καλά στοιχεία αντίδρασης και πήραμε τρεις νίκες. Αποτέλεσμα που σίγουρα χρειαζόμασταν μετά τις ήττες μας στη Stoiximan Basket League και που δείχνει ότι η ομάδα μας έχει παραπάνω δυνατότητες.

Στη Ρόδο έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν αποφασισμένο αντίπαλο, με καλούς παίκτες και με δεδομένα καλά στοιχεία που έδειξε στους αγώνες του, όπως και στον αγώνα μεταξύ μας του πρώτου γύρου.

Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο πλάνο, να παίξουμε καλή άμυνα, να πάρουμε τα ριμπάουντ και να τελειώσουμε φάσεις. Ακούγεται κλισέ αλλά θα πρέπει να τα κάνουμε και το Σάββατο και σε όλους τους αγώνες.

Ελπίζω να τα καταφέρουμε.

Θα ήθελα να προσθέσω κι εγώ τη δική μου φωνή έστω κι από εδώ για την ανάγκη να «ανοίξει» ο αθλητισμός, που όλοι γνωρίζουμε πόσο σημαντικός είναι για την υγεία όλων.

Σαφώς και πρέπει να προσέχουμε, να είμαστε υπεύθυνοι και να τηρούμε τα μέτρα, όμως κάνοντας όλα τα παραπάνω δε βλέπω τον λόγο να μην παίζεται μπάσκετ και στις Εθνικές κατηγορίες. Ελπίζω να βρεθεί λύση σύντομα…

Θα τα ξαναπούμε σύντομα

Να περνάτε καλά και να προσέχετε…».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top