Τσαϊρέλης: «Η πρώτη μεγάλη πρόκληση της σεζόν»

Ο Μιχάλης Τσαϊρέλης, γράφοντας στο blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, τόνισε τι πρέπει να κάνει η ομάδα του για να κερδίσει και επισήμανε τις δυσκολίες της αναμέτρησης:

«Καλησπέρα σε όλους,

Μετά από δύο νίκες στην ΕΚΟ Basket League, έχουμε μπροστά μας ένα μεγάλο εμπόδιο καθώς θ’ αντιμετωπίσουμε την ΑΕΚ στο «Νίκος Σαμαράς». Επί της ουσίας πρόκειται για την πρώτη μεγάλη πρόκληση της σεζόν αφού θα έχουμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε τις δυνάμεις μας απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο και στόχος μας είναι να παρουσιάσουμε ανταγωνιστικό πρόσωπο.

Η ΑΕΚ είναι μία ομάδα με ποιοτικό ρόστερ που έχει υψηλούς στόχους για τη φετινή σεζόν. Πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι, να μη τους επιτρέψουμε να επιβάλλουν το δικό τους ρυθμό και να μην έχουν εύκολους πόντους στο transition.

Η αποστολή μας αυτή την εβδομάδα έχει πολλές δυσκολίες αλλά μέχρι τώρα τα έχουμε πάει αρκετά καλά κι έχουμε πάρει τ’ αποτελέσματα που θέλαμε. Φυσικά, έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης και πιστεύω ότι στην πορεία θα παρουσιαστούμε καλύτεροι.

Από κει και πέρα οι αγώνες με μεγάλους αντιπάλους πάντα δίνουν έξτρα κίνητρο, γι’ αυτό κι εμείς προετοιμαστήκαμε, ώστε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να παλέψουμε για να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας που θα γεμίσει το γήπεδο. Σας περιμένουμε όλους στο «Νίκος Σαμαράς»!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top