Χαρακτηριστική είναι η τοποθέτηση του πρώην διευθυντή του Πανιωνίου και παλαίμαχου παίκτη της ομάδας, Χρήστου Χριστοδούλου ο οποίος έγραψε στη προσωπική του σελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης: “Μια ομάδα χωρίς αρχή και τέλος! Μια ομάδα χωρίς επαρκή διοίκηση, χωρίς επαρκείς παράγοντες που υποτίθεται κάνει πρωταθλητισμό. Με αυτόματο πιλότο από τον Δεκέμβρη δεν φτάνεις στο στόχο σου! Εύχομαι έστω και στο τέλος ο Άγιος Ανδρέας να είναι μαζί μας! “. Την άποψη του Χριστοδούλου, όπως γράφει το basketblog.gr, δείχνουν να ενστερνίζονται και πολλοί φίλοι του “Ιστορικού”, σύμφωνα με τα σχόλια στο διαδίκτυο, όμως στη παρούσα φάση δεν υπάρχουν περιθώρια για περαιτέρω μεμψιμοιρίες καθώς το… ταμείο θα γίνει στο τέλος της σεζόν.
Βγήκε μπροστά ο αρχηγός…
Στον Πανιώνιο φέρονται αποφασισμένοι να εξαντλήσουν τις πιθανότητες που τους αναλογούν για να επαναφέρουν την ομάδα στη πρώτη θέση και αυτός που βγήκε μπροστά ήταν ο αρχηγός της ομάδας Νίκος Μίχαλος. Ο έμπειρος γκαρντ υποσχέθηκε μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook, ότι ο κόσμος των “κυανέρυθρων” θα δει και πάλι την αγαπημένη του ομάδα στην Α1: “Όπως σας είπα μέσα στα αποδυτήρια τα κεφάλια κάτω είναι για άλλες ομάδες καί για άλλους παίκτες. Είναι μία πολύ δύσκολη στιγμή αλλά στη ζωή υπάρχουν και αυτές οι στιγμές. Και μέσα από αυτές κάνεις πρωταθλητισμό και ξεπερνάς τα όρια σου. Ζητάμε συγνώμη από τον κόσμο του Πανιωνίου και τους υποσχόμαστε ότι θα δουν αυτή την ομάδα στη Α1”.
Αγωνία για Καρύδα
Τα δυσάρεστα όμως για τους Νεοσμυρνιώτες δεν σταμάτησαν στην ήττα στο Χολαργό και την υποχώρηση στη τρίτη θέση της βαθμολογίας, αφού έντονη είναι η ανησυχία για τον τραυματισμό του Σάκη Καρύδα. Ο 36χρονος πλέι μέικερ αποχώρησε στο 33′ του χθεσινού αγώνα με πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο και εκφράζονται έντονοι φόβοι ότι έχουν πειραχθεί οι χιαστοί σύνδεσμοι. Ο Καρύδας υποβλήθηκε σε μαγνητικό τομογραφία προκειμένου να φανεί η σοβαρότητα της κατάστασης και το πόσο θα μείνει εκτός δράσης.
Πηγή: basketblog.gr