Βασιλειάδης: «Πριν τις εντάσεις, υπήρξε ομοθυμία για να βρεθούν λύσεις…»

Σύμφωνα με τον Υφυπουργό πριν τις εντάσεις «υπήρξε η συναπόφαση και η βούληση ότι πρέπει να καθίσουμε και να βάλουμε πέντε κοινούς κανόνες για το πώς προχωρούμε».

Ο υφυπουργός Αθλητισμού πάντως, θέλησε να ρίξει τους τόνους για τα όσα έγιναν στη σύσκεψη αλλά απάντησε στις καταγγελίες του Δημήτρη Γιαννακόπουλου ότι η σύσκεψη ήταν «στημένη». «Δεν θέλω να το σχολιάσω, στημένο γιατί; Για ποιον λόγο και με δεδομένο ότι θα ήταν στημένο αν ικανοποιούνταν τα αιτήματα κάποιου. Δεν έγινε κάτι τέτοιο. Υπήρξαν εντάσεις που δεν έχει νόημα να τις αναπαράγουμε».

Ακόμη, είπε:

– Τι σας κάνει να πιστεύεται ότι θα καθίσουν να συζητήσουν χωρίς τη δική σας παρουσία.

«Ότι κανένας μας δεν έχει εναλλακτικές και αν χρειαστεί η παρουσία μου να είναι σε μόνιμη βάση, εφόσον μου ζητηθεί θα είναι, ως θεματοφύλακας όμως. Στην ουσία της συζήτησης εμείς δεν μπορούμε να παρέμβουμε».

– Μετά το πρόσφατο ντέρμπι «αιωνίων» είχατε κάνει λόγο για κακομαθημένους παράγοντες.

«Δεν υπάρχει λόγος να ρίξουμε λάδι στη φωτιά αυτή τη στιγμή. Νομίζω ότι αν μείνουμε στο πρώτο σημείο της κουβέντας, ότι κάθονται να συμφωνήσουν σε πέντε βασικούς κανόνες που η ΕΟΚ θα πρέπει να υλοποιήσει, νομίζω ότι έχει γίνει ένα σοβαρό βήμα»

– Θα το επαναλάβετε;

«Το είπα και είμαι ξεκάθαρος, εφόσον χρειαστεί θα ξαναγίνει. Νομίζω ότι θα υπάρξει ωριμότητα, παρά τις εντάσεις, δικαιολογημένες ή αδικαιολόγητες, θα υπάρξει βούληση να διαφυλάξουν όλοι το άθλημα, αυτό είναι το ουσιαστικό θέμα. Όλο αυτό το μήνα που δεν υπήρξε και καμία πρωτοβουλία για να μπορέσω να βρω μια λύση, από τα θεσμικά όργανα, στο τέλος εμάς αυτό που μας ενδιαφέρει είναι το άθλημα και θα πρέπει στο τέλος όλοι, να καθίσουν στο τραπέζι για να βρεθεί μια λύση».

– Ο Ολυμπιακός σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται, εκκρεμεί η τιμωρία του.

«Ότι προβλέπουν το πειθαρχικό δίκαιο του ΕΣΑΚΕ. Ο Ολυμπιακός δεν κατεβαίνει την Κυριακή, ότι προβλέπει ο κανονισμός. Η συζήτηση για την Κυριακή έμεινε στα θέματα της ασφάλειας. Από εκεί και μετά επικεντρωθήκαμε στην επόμενη ημέρα και να βρούμε ένα τρόπο να τελειώσει το πρωτάθλημα και κυρίως να ξεκινήσει το επόμενο σε στέρεες βάσεις. Ελπίζω ότι αυτό θα γίνει».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top