Βεργίνης: «Η δύσκολη εβδομάδα και η Καβάλα»

«H εβδομάδα που πέρασε σημαδεύτηκε από μία απομάκρυνση και δύο νέες συνεργασίες. Από τη μία ο coach Θανάσης Παπαχατζής μετά την τρίτη συνεχόμενη ήττα της ομάδας μας έλυσε τη συνεργασία του με τον Απόλλωνα CARNA και από την άλλη, βρέθηκε άμεσα ο αντικαταστάτης του, που είναι ο προπονητής, Κώστας Μέξας. Σε αυτά προσθέστε και τη νέα μεταγραφική κίνηση του Γιάννη Κουζέλογλου, ο οποίος από την Τετάρτη ανήκει στην οικογένεια του Απόλλωνα και θα καλύψει ουσιαστικά το κενό του Βασίλη Νιφόρα που εξαιτίας του σοβαρού τραυματισμού του δεν μπορεί να είναι κοντά μας.

 

Τους καλωσορίζουμε και τους δύο ενώ τόσο εγώ όσο και οι συμπαίκτες μου θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Θανάση Παπαχατζή για την άψογη συνεργασία που είχαμε όλο το προηγούμενο διάστημα και να του ευχηθούμε καλή επιτυχία στην πορεία της καριέρας του. Σε ότι αφορά στον Κώστα Μέξα είναι ένας φιλόδοξος προπονητής ο οποίος ήρθε για να μας βοηθήσει να αναστρέψουμε την κατάσταση που υπάρχει τη δεδομένη χρονική στιγμή και να μπορέσουμε να πάρουμε τα αποτελέσματα που χρειαζόμαστε. Είναι σημαντικό ότι έχουμε πολύ χρόνο μπροστά μας μιας και το πρωτάθλημα βρίσκεται στο ξεκίνημα του όμως η δουλειά θα πρέπει να είναι συστηματική και να βάλουμε πάνω απ’ όλους και απ’ όλα την ομάδα για να φτάσουμε στο στόχο μας.

 

Αυτή η εβδομάδα, όπως γίνεται αντιληπτό, ήταν δύσκολη για εμάς, καθώς εκτός απ’ αυτές τις εξελίξεις είχαμε να διαχειριστούμε και την τρίτη συνεχόμενη ήττα μας στο πρωτάθλημα, η οποία δεν μας επιτρέπει να «ανασάνουμε» βαθμολογικά και παραμένουμε στις τελευταίες θέσεις του πίνακα. Θεωρώ όμως, ότι ήλθε η ώρα η ομάδα να μπει στο δρόμο των επιτυχιών και να φέρει το πρώτο διπλό. Όπως έχω ξαναπεί το χρωστάμε αφενός στους ίδιους μας τους εαυτούς κι αφετέρου στον κόσμο της Πάτρας που τόσο έχουμε πικράνει με τις ήττες μας. Παράλληλα, έχουμε έναν ακόμη λόγο για να κερδίσουμε μέσα στην Καβάλα, καθώς θέλουμε να πάρουμε τη ρεβάνς για τον αποκλεισμό μας από το Κύπελλο Ελλάδος τον περασμένο Σεπτέμβριο.

 

Ο νέος μας προπονητής τις πρώτες ημέρες της παρουσίας του στην Περιβόλα έχει δουλέψει πολύ και στον τομέα της ψυχολογίας μας και ευελπιστώ να τον δικαιώσουμε με το αποτέλεσμά μας μέσα στην Καβάλα.

 

Είναι ένας δύσκολος αγώνας, όμως με καλή και συντονισμένη προσπάθεια μπορούμε να τα καταφέρουμε και αυτό θα επιδιώξουμε, γιατί το έχουμε ανάγκη και βαθμολογικά και ψυχολογικά.

 

Το Σάββατο τα σπουδαία λοιπόν…».

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top