«Βόμβες» Μητρούδη για την Αυτοκρατορία του Άρη, τον Σαββίδη, τον Καρυπίδη και φυσικά Γκάλη-Γιαννάκη! VIDEO

Μίλησε για την ενόραση που είχε και μια μέρα σηκώθηκε το πρωί, δέκα ημερών αντιπρόεδρος του Άρη, να πάει να πάρει τον Παναγιώτη Γιαννάκη, κίνηση που άλλαξε την ιστορία του Άρη και φυσικά του Ελληνικού μπάσκετ. “Ξύπνησα από μια φωνή που μου έλεγε να πάω στην Αθήνα, πήγα έβγαλα 30 εκατομμύρια δραχμές απ’ τον λογαριασμό μου και κατέβηκα στην Αθήνα για να πάρω τον Γιαννάκη. Και το έκανα. Άλλαξε έτσι η Ιστορία μας”, είπε μεταξύ άλλων! 

Μίλησε για το τωρινό διοικητικό team του ποδοσφαιρικού Άρη, το οποίο πιστεύει πάρα πολύ και μάλιστα σχολίασε πως “αν ο Σαββίδης μπορούσε και θέλει να παίρνει κάθε χρόνο πρωτάθλημα, θα έπρεπε να πάρει την ομάδα του Καρυπίδη, τον οποίο πιστεύω πάρα πολύ σαν παράγοντα”! 

Τόνισε για την υπόθεση Φασούλα πως κακώς ο κόσμος του ΠΑΟΚ τον θεωρεί “προδότη”, τη στιγμή που είχε, όπως είπε, 4ετές συμβόλαιο! 

Και για την περίπτωση Γκάλη; Ένας παίκτης 35 ετών, όπως είπε, με 500 εκατομμύρια δραχμές, δεν μπορούσε να κρατηθεί απ’ τη διοίκησή του, που δεν είχε βοήθεια από κανέναν. “Πήρα τον Τάρπλει, είχα τον Γιαννάκη, είχα τον Άντερσον, το Σούμποτιτς, πώς θα πληρωνόντουσαν όλοι αυτοί μαζί και με τον Νίκο;”, είπε μεταξύ άλλων. 

Αλλά αν μπορούσε να γυρίσει το χρόνο πίσω; “Ναι, θα τον κρατούσα, αν είχα τα λεφτά”! 

Αλλά μόνο αν δείτε όλη τη συνέντευξη θα κατανοήσετε το πόσο σημαντικά ήταν αυτά που είπε ο πρώην πρόεδρος του Άρη… 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ Θ.ΜΗΤΡΟΥΔΗ ΣΤΟ BASKETPLUS.GR
 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top