Βραβεία ΕΣΑΚΕ: Ψήφισε και κέρδισε μέχρι τα μεσάνυχτα της Παρασκευής!

Αναλυτικά το σχετικό δελτίο Τύπου:

 

ΚΑΝΕ CLICK ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΠΡΩΤΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Ο ΕΣΑΚΕ δίνει την ευκαιρία στους φιλάθλους, τον «έκτο παίκτη» της Betshop Basket League, να πάρουν μέρος στην ανάδειξη των κορυφαίων του Πρωταθλήματος!

Με την συμμετοχή τους στην ψηφοφορία (έως μια κάθε μέρα) οι φίλαθλοι έχουν την ευκαιρία να μπουν σε κλήρωση για πλούσια δώρα:

– Δύο τυχεροί θα κερδίσουν από ένα ασφαλιστήριο κατοικίας, ετήσιας διάρκειας προσφορά της « Υδρογείου Ασφαλιστικής », πολύτιμου «συμπαίκτη» για πολλά χρόνια του ΕΣΑΚΕ και της Basket League .

– Ένας τυχερός θα κερδίσει μια διπλή μπασκέτα πόρτας της Spalding « NBA OVER THE DOOR SYSTEM » προσφορά της Top Trends , που και εκείνη στηρίζει εδώ και χρόνια τον ΕΣΑΚΕ και την Basket League .

– Πέντε τυχεροί θα κερδίσουν την επίσημη μπάλα της Betshop Basket League Spalding TF-1000 Legacy .

Η ανάδειξη των καλύτερων της Betshop Basket League της αγωνιστικής χρονιάς 2018-19 θα γίνει σε ποσοστό 40% από τις ψήφους των φιλάθλων και των εκπροσώπων των Μ.Μ.Ε. και 60% των προπονητών και των αρχηγών των ομάδων του Πρωταθλήματος.

Η ανάδειξη του δημοφιλέστερου παίκτη της Betshop Basket League γίνεται αποκλειστικά από τις ψήφους του κοινού!

Οι νικητές των δώρων θα αναδειχθούν μετά από κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ την Δευτέρα 8 Ιουλίου και θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά και με email.

Μπείτε και ψηφίστε εδώ.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top