Ξανθόπουλος: «Αν περάσουμε, στον τελικό όλα μπορεί να γίνουν!»

 

Επίσης ο γκαρντ των «κιτρίνων» στάθηκε και στο παιχνίδι πρωταθλήματος που έδωσαν πριν λίγες μέρες οι αυριανοί «μονομάχοι» τονίζοντας πως ο συγκεκριμένος αγώνας θα πρέπει να αποτελέσει οδηγό προς αποφυγή γι αυτόν και τους συμπαίκτες του.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Είναι ένα ακόμα παιχνίδι, το οποίο όμως είναι πολύ σημαντικό να κερδίσουμε. Παίζουμε απέναντι σε μία ομάδα που την ξέρουμε. Παίξαμε και πριν λίγες μέρες για το ελληνικό πρωτάθλημα. Αυτή την φορά θα τεθούμε αντιμέτωποι στην έδρα μας και πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι, γιατί στην προηγούμενη μεταξύ μας αναμέτρηση δεν ήμασταν. Δεν κάναμε αυτά που είχαμε πει.

Θέλουμε πάρα πολύ να νικήσουμε, γιατί είναι ένα ματς στην έδρα μας και σε περίπτωση νίκης θα μας κρατήσει ζωντανούς σε έναν πολύ σημαντικό στόχο. Και μετά, πρώτα ο Θεός αν περάσουμε, θα μείνει ένας αγώνας, ένας τελικός, όπου όλα μπορεί να γίνουν! Εύχομαι το γήπεδο να είναι γεμάτο. Να μας βοηθήσει ο κόσμος σε αυτό το τόσο σημαντικό παιχνίδι και στο τέλος να πανηγυρίσουμε μαζί μια πολύ μεγάλη νίκη», τόνισε ο γκαρντ των «κίτρινων» στην ιστοσελίδα της ΕΟΚ.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top