Ξεκίνησαν και οι Ικαροι Σερρών-Φωτορεπορτάζ

Έτσι, η διοίκηση όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ του τοwww.anexartitos.gr, αποφάσισε να δοθεί έμφαση στην ανάδειξη παικτών από τις Σέρρες, έτσι η ομάδα αποτελείται στην συντριπτική της πλειοψηφία από Σερραίους παίκτες. Προπονητής ανέλαβε Κώστας Σίσκος που επέστρεψε στην οικογένεια των Ικάρων όπως και ο 24χρονος γκαρντ Δημήτρης Καραμπέκης που την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στο Πευκοχώρι.

 

Στους Ικάρους επέστρεψαν και δύο ταλαντούχοι νέοι, ο Γρηγόρης Κάτος (από τον Άρη) και ο Γιώργος Παπαδόπουλος. Νέo «αίμα» για την οικογένεια των Ικάρων αποτελούν ο 21χρονος Ελληνοσουηδός Παύλος Παυλίδης και ο 19χρονος Πασχάλης Κουτσοκώστας (αγωνιζόταν στη ΧΑΝΘ), ενώ στην ομάδα παρέμεινε το βαρύ της πυροβολικό, ο Γιάννης Κακιούζης (με αναβαθμισμένο ρόλο και στις ακαδημίες) ενώ γυμναστής θα είναι ο Σπύρος Παπαδόπουλος. Από το περσινό ρόστερ αποχώρησαν οι Άγγελος Γκάτζιας, Ηλίας Τράκας (Πανσερραϊκό) και Πέτρος Γρίψιος (Φαίακας Κέρκυρας).

 

Το φετινό ρόστερ των Ικάρων αποτελείται από τους: Παντελής Γεωργιανος, Γιάννης Κακιούζης, Θεόφιλος Θολιώτης, Θωμάς Γκούτζιας, Μπάμπης Σιδερίδης, Θόδωρος Δαλαγκόζης, Μπάμπης Φώτογλου, Γιάννης Πιπιλιός, Θανάσης Τοπαλης, Βασίλης Τσέλιος, Δημήτρης Καραμπέκης, Γιώργος Παπαδόπουλος, Πασχάλης Κουτσοκώστας, Παύλος Παυλίδης, Γρηγόρης Κάτος, Βασίλης Δούκας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top