Υποδοχή ηρώων στη Μαδρίτη! PICS

Η Ισπανία έδειξε για μία ακόμα φορά το «βάρος» της φανέλας της και κατάφερε να φτάσει μέχρι την κορυφή της Ευρώπης, για τρίτη φορά στις τέσσερις τελευταίες διοργανώσεις του Eurobasket. Όπως ήταν φυσικό, πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στο κέντρο της Μαδρίτης, για να αποθεώσει τους θριαμβευτές.

Η «Plaza del Callao» ήταν ασφυκτικά γεμάτη και όπως ήταν αναμενόμενο και οι 12 Ίβηρες αντιμετωπίστηκαν ως… εθνικοί ήρωες. Μαζί και το προπονητικό επιτελείο.

Ο… αρχιτέκτονας της επιτυχίας, ο Σέρτζιο Σκαριόλο, δήλωσε: «Εισπράξαμε τη ζεστασιά σας και σας ευχαριστούμε γι αυτό. Οι παίκτες μάς έδωσαν ένα μάθημα. Ότι ακόμη κι όταν πέφτεις, πρέπει να ξεπεράσεις ομαδικά τα εμπόδια, πρέπει να συνεχίσεις να δουλεύεις όπως την πρώτη μέρα, για να φτάσεις στον στόχο σου».

Ο απόλυτος πρωταγωνιστής του Eurobasket, o Πάου Γκασόλ είπε «Αυτή η ομάδα και αυτοί οι παίκτες είναι πραγματικά ιδιαίτεροι. Μοιράζομαι μαζί σας ένα όνειρό μου. Σας ευχαριστούμε για όλα. Ελπίζουμε να σας δίνουμε αντίστοιχες χαρές στο μέλλον», ενώ ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ επεσήμανε πως «για μένα είναι πολύ ιδιαίτερο γιατί είναι το μοναδικό μετάλλιο που μου έλειπε».

12020162_10206709580311326_1398141803_o

 

12025625_10206709579791313_1629493767_o

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top