Ζάρας: «Αποφασισμένοι να συνεχίσουμε τις νίκες»

Ο Θοδωρής Ζάρας αναλύει την αναμέτρηση της Λάρισας με τον Άρη στο blog του στον ΕΣΑΚΕ…

 

H Λάρισα υποδέχεται (15/1, 17:00) τον Άρη στην επανέναρξη του πρωταθλήματος και θέλει να αξιοποιήσει την έδρα. Ο Θοδωρής Ζάρας από τους έμπειρους παίκτες της Θεσσαλικής ομάδας ξεδιπλώνει τις σκέψεις του για το ματς.

Το blog του Θοδωρή Ζάρα:

Αρχικά χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους! Εύχομαι το 2022 να φέρει μόνο επιτυχίες, χαρά και υγεία σε όλους τους ανθρώπους. Διανύουμε μία ιδιαίτερη αγωνιστική περίοδο καθώς βρισκόμαστε σε απραξία ένα μήνα περίπου, όχι μόνο εμείς αλλά όλες οι ομάδες. Το γεγονός αυτό μπορεί να φέρει εκπλήξεις την ερχόμενη αγωνιστική.

Είμαι βέβαιος ότι όλες οι ομάδες έχουν ετοιμάσει διάφορα καινούρια πράγματα να δείξουν μέσα στο γήπεδο οπότε πλέον δεν υπάρχει εικόνα για τις δυνατότητες του κάθε αντιπάλου. Συγκεκριμένα για το παιχνίδι με τον Άρη, είναι μία ομάδα που έχουμε αντιμετωπίσει αρκετά φέτος και στο Κύπελλο και σε ορισμένα φιλικά και πάνω κάτω γνωρίζουμε τις ατομικές δυνατότητες των παικτών. Οι ομαδικές είναι που μας προβληματίζουν καθώς είμαστε βέβαιοι πως ο Άρης θα έρθει να διεκδικήσει το παιχνίδι με κάθε δυνατό τρόπο και φανταζόμαστε θα έχουν ετοιμάσει plays που δεν έχουν ξαναδείξει.

Είχαμε την ατυχία να ταλαιπωρηθούμε από τον κορονοϊό για ένα διάστημα δέκα ημερών και αυτό μας προβληματίζει για την ετοιμότητα που θα έχουμε στο παιχνίδι του Σαββάτου. Είμαστε αρκετά αποφασισμένοι και αισιόδοξοι σαν ομάδα καθώς ερχόμαστε από μία σημαντική νίκη που μας τόνωσε το ηθικό και μας έδειξε τον δρόμο για ακόμη περισσότερες νίκες.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top